Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ti is unjátok már ezt a...

Ti is unjátok már ezt a Raikkönen szappanoperát?

Figyelt kérdés
Tegnap nyilatkozta a menedzsere hogy nem megy a Red Bullhoz és a Ferrarival tárgyalnak.Ma óránként jelennek meg a Kimis cikkek. Egyszer azt irják hogy hamarosan bejelentik Ricciardót a Red Bullnál most meg azt hogy még nem tett le róla a Red Bull. Ki érti ezt? Szerintetek hova megy?

2013. aug. 20. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Engen személyesen nem is érdekel.

Csak a versenyekre és a versenyzői képességekre vagyok kíváncsi.

2013. aug. 20. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Dettó. Az hogy mit vergődik cukimi hogy szerepelhessen a médiában totál hidegen hagy.
2013. aug. 20. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
én már olyat is olvastam ma, h a Mercedes-sel is tárgyal, és Rosberg helyére is mehet még... sztem már megártott ez a hosszú F1-es szünet a firkászoknak és minden hülyeséget kitalálnak, egyébként én szerintem már megvan neki a szerződése a jövő évre, csak azért nem jelentik be h legyen miről beszélni...
2013. aug. 20. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
Leszarom ezt a félkegyelműt.Annyira tudtam hogy ez lesz.Nem tud nyerni a nagyon jó Lotussal már egyből küldi a menedzserét a top csapatokhoz. De már ismerik jól a Ferrarinál is még egy középszerű Massa is alázta.A Redbullnál se merik leszerződtetni mert félnek hogy így nem lesz csapat vb.Maradni fog a lotusznál vagy újra visszavonul.
2013. aug. 20. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyedül a drága Marko ellenezte, hogy Raikkonen a RB-hez menjen, mert Hornerék szeretnék megszerezni Raikkonent, de ez meg azt jelentené, hogy teljesen felesleges a Torro Rosso. Még Spa-ban tesznek egy utolsó ajánlatot, aztán lesz ami elsz. Egyébként eleinte még érdekelt a dolog, de az, hogy 10 percenként jönnek a hülye Brazil meg Finn hírek, akiknek fingjuk nincs semmiről, na ettől kapok agyfaxt.
2013. aug. 21. 11:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is nagyon unom már. Az F1-live-on meg a motorsportálon is csak Raikkönenről szólnak a hirek pedig hétvégen jön a belga nagydíj.Írhatnának már arról is.
2013. aug. 21. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazából ezért nem Kimit kell okolni hanem a sajtót mert ők csámcsognak ezen, ha Raikönnenen múlna csak annyit vennénk észre h bejelenti egyik nap, hogy más csapathoz megy, amúgy meg tuti marad a Lotusnál.
2013. aug. 21. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezért nem Räikkönen a hibás, hanem a média.

Nem tehet róla, hogy ennyire érdeklődnek utána a szenny-írók.

2013. aug. 22. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!