Raikkönen nyerhet még futamot idén?
Figyelt kérdés
Az évadnyitót megnyerte.Azóta nem nagyon volt esélye győzelemre. A Nürburgringen a csapat szúrta el a győzelmét ha előbb kihozzák akkor nyerhetett volna.Szerintetek a következő versenyeken van reális esélye hogy nyerjen?2013. júl. 9. 14:13
1/8 anonim válasza:
Van esélye, mivel szinte biztos hogy meleg lesz a futamon, akkor meg a Lotus jól működik, és tavaly is 2. lett Raikkonen a Hungaroringen.
2/8 zs. válasza:
Nagyon remélem, hogy igen. A Hungaroringen jó esélye lehet..
3/8 anonim válasza:
Hungaroringen és Spa-ban lehet esélye, a többin max dobogó.
4/8 MrPifta válasza:
igen, mert még sok futam hátra van. Még Chiltonnak is van, hiszen még van verseny hátra.
5/8 anonim válasza:
Szerintem év vége felé fog 1-2-ször nyerni. Többi top 10.
:-)
6/8 anonim válasza:
Nem nagyon volt esélye? Te amúgy nézed ezt a sportágat? Vagy inkább úgy kérdezem idén te láttál 2-nél több futamot? Raikkonen most nem számolom meg, de vagy 3x de lehet 4x lett 2. és még 3. is talán volt. Akkor miért nem volt esélye? Szerintem (asszem év felénél vagyunk) még nyer egy vagy két futamot MAX. 3-4-et.
7/8 A kérdező kommentje:
4-szer volt második. Azért Kínában,Bahreinben,Barcelonában nagyon elmaradt az első helyezettől.Most volt a legnagyobb esélye a győzelemre csak a csapat elbaszta neki...
2013. júl. 12. 22:48
8/8 anonim válasza:
nem baszta el a csapat, csak nem volt tökéletes a taktika :) énis úgy érzem, ha 2 körrel előbb kijön, megfoghatta volna Vettelt, hisz a kiállás előtti utolsó 1-2 körben már sokat bukott ... nyerhet igen.... magyarországon, belgiumban, és bárhol máshol is, hisz tavaly ki gondolta volna hogy pont abu dabiban sikerül? senki. én bízom benne... a VBre sajnos nem lesz esély idén sem úgy érzem, a RedBull túl gyors és túl stabil ehhez.... talán jövőre, ha Kimi átülne a RedBullhoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!