Mi a véleményetek Red Bull - Raikkönen pletykákról? (kicsit hosszadalmas)
Azért pár dolgot érdemes megrágni:
- a Red Bullnán max másodhegedűs lehet.
- Raikkönen fizetési igénye kb duplája mint Vettelé ergo a másodhegedűs többet keresne mint az addigra valszeg négyszeres világbajnok
- A csapattól lelépne egy csomó szponzor Raikkonen viselkedése miatt. Tehát sokba kerülne és még azon túl is buknának rajta egy csomó lóvét.
Azért ha ezeket figyelembe vesszük a logika nem azt diktálja hogy leszerződtessék.
De ott van a másik oldalon az a néhány ezer tinisuna akik odáig vannak a kis majomért, csak ha nem kap Rajkesznek nem lesz hátszerel csapaton belül mint eddig mindenhol eléggé sok fikát fog kapni a Red Bull.
Annyi az alap fizetése, a másik 10 milliót meg jutalékként kapja. Nem véletlen kellett a csapat felét eladni hogy az idén ki tudják fizetni.
Nekem is ez a véleményem, Kimi személyisége egyszerűen nem illik a Red Bullhoz.
De azért kíváncsi lennék rá, hogy mit csinálni Vettel mellett. Azért Raikkönen elég jó versenyző, Vettelnek nem lenne olyan jó dolga. Ő most hozzá van szokva, hogy mindig ő a csapatelső, viszont Kimi érkezésével szerintem ez megváltozna. De hát, ki tudja.. azért én megnézném őket egy csapatban.
Egyébként a nyilatkozatok alapján nem láttam rá sok esélyt, hogy Kimi az RB-hez készülne. Viszont a tegnapi verseny után.. hogy a Lotus ilyen rossz taktikai húzást követett el, nagyobb esélyt látok rá, hogy Kimi nem lesz velük jövőre. Mert egyébként annyira nem menthetetlen a Lotus, nem látom okát, hogy Kimi elhagyja a csapatot. Szerinem maradnia kellene ott, ahol van. Ahogy Button, ezt tisztelem benne, hogy annak ellenére, hogy a McLaren nincs most a csúcson, mégsem akarja elhagyni a csapatot, nem akar egy jobb csapathoz szerződni, inkább azon vannak, hogy a jelenlegiből egy jobbat faragjanak.
Egyszóval szerintem Kiminek maradnia kéne a helyén. Kétlem, hogy jól járna azzal, ha a Red Bull-hoz szerződne. Szerintem el lenne ott egy kicsit nyomva, a Lotusnál pedig most egész jó helye van. Az autó sem olyannyira rossz, és csak ritkán taktikázza el magát a csapat. Szóval nem támogatom Kimi RB-hez való szerződését! :D the end
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!