Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kullancsokat (hosszadalmas...

Kullancsokat (hosszadalmas átböngészés nélkül) hosszú szőrű kutyáknál mivel lehet legkönnyebben észrevenni? Tudom reménytelen, de van valami kullancs, vagy organizmus detektor? El ne kezdjetek Tricorderezni! :D

Figyelt kérdés

2013. jún. 8. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Séta után azonnal porszívó :) Kb. ennyi.
2013. jún. 8. 17:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel nem az a baj, hogy nem használ? Legalábbis sehol nem hallottam, hogy valaki így távolított volna el kutyákból kullancsot.
2013. jún. 8. 17:48
 3/6 zsuzsabazsa ***** válasza:
Az ujjaddal kitekered belőle.
2013. jún. 8. 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:

:) Nem, én nem erre gondoltam, a kérdésem arra irányult, hogy fél óráig tartó böngészés helyett van-e valami, ami kimutatja (szinte) rögtön, hogy pl. "na itt és itt van valami, aminek nagyon nem kellene ott lennie".

Nem kiszedés érdekel, azzal szerintem mindenki tisztában van, maga az észrevétel ami egy hosszú szőrűnél időigényes.

2013. jún. 9. 14:37
 5/6 zsuzsabazsa ***** válasza:

Nem tudok egyebet.

De ha az ujjad hegyével végig túrod a kutya bőrét akkor az ujjad beleakad a kullancsba, mint egy szemölcsbe.

2013. jún. 10. 14:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, így már stimm, köszi! :)
2013. jún. 10. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!