Mert én már nagyon. Soha nem szerettem, nem érdekel. Megértem, hogy sokakat viszont igen, ezzel nincs baj. Elfogadtam, hogy ilyenkor gyakorlatilag ekörül forog az élet. Nem lakom messze a Stadiontól, úgyhogy még azt is szó nélkül lenyelem, hogy a közlekedés módosításai miatt szívással telnek a meccsek napjai. Az is oké, hogy a széleskörű érdeklődésre való tekintettel az összes hirdetésben és minden "normál" hírcsatorna összes híradásában tényleg a csapból is ez folyik. De most elkezdték teljesen mással foglalkozó oldalak, portálok is a focis posztokat kirakosgatni egymás után, és ez már zavar, elegem van belőle. Ha arra lennék kíváncsi, akkor sportoldalakat követnék, de tök más profilú helyeken igazán nem erre vagyok kíváncsi, oda nem illőnek és erőltetettnek érzem. Zavar, unom. Egyedül én vagyok így ezzel?
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankley
2021. jún. 22. 10:50
3/13 anonim válasza:
Nem érdekel nem is nézem. Max ha beülök valahova ilyenkor amikor megy valami bajnokság akkor latom hogy megy de nem igazán érdekel. Azt se tudom kik játszanak azt sem hogy miért. Szóval engem nem irritál ilyen szempontból.
2021. jún. 22. 11:09
4/13 anonim válasza:
Nem unom, sőt.
2021. jún. 22. 11:10
5/13 anonim válasza:
Engem csak az eredmények érdekelnek, illetve a szebb gólok. Nem ülök előtte, egy pillanatig se. Ha megy, oda-oda sandítok egy pillanatra, de elenyésző.
Viszont ritkán van ilyen és amíg a magyarok érdekeltek addig szerintem rendben van a hype, ami körülötte mozog.
2021. jún. 22. 11:42
6/13 anonim válasza:
Nem unom. Még ha nem is szereted a sportot, akkor is 4 évente 3 ilyen eseményt kell kibírnod. A nem sport/híroldalak követői közt is jelentős részt érdekel az EB, pláne most a magyar érdekeltséggel. Ezek az oldalak h.lyék lennének nem posztolni, konkrétan saját maguknak ártanának vele. Ha valami trash tartalomról lenne szó, akkor értenélek meg, de ez nem az, csak te épp nem kedveled.
2021. jún. 22. 11:49
7/13 A kérdező kommentje:
#6, eddig te adtad a leginkább releváns választ, köszönöm :)
Oké, tudom, hogy nem fogok nekik hiányozni, de az elmúlt napokban több oldalt is kikövettem fb-n, akik túl erőszakosan ráfeküdtek erre a témára. Szeretném a lehető legkisebb mértékben beengedni a mindennapjaimba, de nem tudom kikerülni. És ez zavar legjobban, hogy nincs választási lehetőségem.
2021. jún. 22. 11:57
8/13 anonim válasza:
Jaa, hogy facebook. :-) Akkor meg mit csodálkozol?
2021. jún. 22. 16:17
9/13 anonim válasza:
Én az EB- n kívül is sokat nézek focit, így most nagyon örülök hogy ilyen sok meccs van (eddig mindet láttam). Így nem, nem unom 🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!