Miért nem közvetítik a parolympiát is ugyanúgy mint a rendeset?
Figyelt kérdés
Úgy értem én például nagyon kíváncsi lennék rá és szerintem sokan így vannak vele.2021. márc. 16. 08:12
31/44 anonim válasza:
" 100méteres döntőjéhet kell még 4x darab selejtező" most vagy nem érted vagy nem akarod. Azért írtam a 100m döntőt, mert az az egyik legnépszerűbb és azt is csak 20 millióan nézik. Átlagban 11,7 millióan néznek egy számot. Pont.
32/44 anonim válasza:
egyébként minnél hypoltabb Celebebb egy sportág annál kevesebb valós teljesítmény van benne....minnél könnyebb legyen élvezhetőbb stb.lásd teq(ila)ball....
33/44 anonim válasza:
a Belvárosban már a kovid előtt elfogyott a normális levegő-oxygén(O2)-mert elvonták felszámolták előlünk városlakó ott dolgozó elől....ez az igazság-kérdezz meg;)))
34/44 anonim válasza:
Zárjuk le mára, megyek. A tények tények. Amúgy ha már olimpia rajongó vagy, legalább ne írj olyat, hogy "parolympia", most akkor vagy paralimpia vagy paralympic games.
35/44 anonim válasza:
"mert elvonták felszámolták előlünk városlakó ott dolgozó elől" ez alatt mit értesz?
36/44 anonim válasza:
ott dolgozok a Belvárosban ninncs egy talapalattnyi zöld terület sem felszámolták-mindent beköveztek:aszfalt kő aszfalt kő...szó szerint
azért a külföldről "idetévedő"turista is szívná a város közepén a levegőt-és parkokban napozna pihenne bármi...(ki lett a Belvárosból iktatva a zöld terület 90%a)
és 3,6milliárd ember az nem sok csak a fél világ;)))
38/44 anonim válasza:
Jaja értem/egyetértek. De nem "unique viewers" a 3,6 milliárd, hanem összes..
39/44 anonim válasza:
akkor is a fél világ mi kell még?!?semmisem ilye népszerű-csak a Momentum bandíták akarják széttenni.....lerombolni-a nimbuszát...
40/44 anonim válasza:
Jajj istenem megint a momentum. Ez legyen a legnagyobb problémád az életben, miközben rekord az államadósság, 370 az EUR, meg nincs egészségügyi ellátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!