Miért nem közvetítik a parolympiát is ugyanúgy mint a rendeset?
persze statisztika ami sokmindent megmutat de a lényeget nem olyan mint a női szoknya;)
az Atlétikát a sportok királynőjének nevezik-látszik nem nagyon érdekel a sport-az akták-vagy atkák között jobban érzed magad...
tökmindegy ez minden Fővárosnak hatalmas beruházás egy olimpia-de most nem magyarázom neked 30écv fejlődését lendíti előre-de a Te kőkorszakodból nem kell kimozdulni...
üdv:
Frédibéni
ba.szki 4événte rendes esetben rendezik a legtöbb magára valamennyit adó ember nézi nációtól független ezek nem staisztikai adatik kéne h legyenek hanem hazánk kiválóságainak!!!
bár itt rendezték vlna bármelyik 4ik évben amit a Momentum csinált-felért egy hazaárulással....
ennyi
hazánk kíválóságainak követése....-szerintem ha a jelenben ott vagy!és a versenyen követed őket az az igazi nem az hogy párat jobb esetben kattintva vmi celeb/bulvár adatot megtudsz esetleg valamelyik kíválóságról...erről szólt a sport-közvetítés és követés-hogy egy punnyadt puhány klasszikus sportban elérni nem sokat tudó(tehát ezeket a mai eredményeket-atlétika legtöbb esetbenmár a 50es 60as években elérték-produkálták)-fiataljaink vannak akik még az első dühöngőig elmenni nem tudnak akarnak nem ülnek kerékpárra szidják a tanárt szülőt ha esetleg heti 5!tesiórán részt kell venni...sajnos számomra azt szűrtem lenne-innen lesznek ilyen és hasonló antitalent csökevényes gondolatok-de hát tudjuk a Momentumban teli vannak celeb és egyébb orvosokkal kiknek számít inkább az egészségügy-tehát legyen jó sok beteg-ne egészségesebben felnövő generáció-tehát ne képernyőgeneráció!(mondom én;))) növekedjen fel
ez a gondolatom én személyesen így látom-ki aktívan minden egyes nagyobb olimpiai vb-nebn képernyőn keresztül a fotelbe szögezve a nemzetközi teljesítménytől lehidalva követem az eseményeket!:()
vége
oké baszki látom a narancsból a lényeget kihámoztad magozót esetleg adjak?!?;)))
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!