Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért nem közvetítik a parolym...

Miért nem közvetítik a parolympiát is ugyanúgy mint a rendeset?

Figyelt kérdés
Úgy értem én például nagyon kíváncsi lennék rá és szerintem sokan így vannak vele.

2021. márc. 16. 08:12
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
0%

persze statisztika ami sokmindent megmutat de a lényeget nem olyan mint a női szoknya;)

az Atlétikát a sportok királynőjének nevezik-látszik nem nagyon érdekel a sport-az akták-vagy atkák között jobban érzed magad...

tökmindegy ez minden Fővárosnak hatalmas beruházás egy olimpia-de most nem magyarázom neked 30écv fejlődését lendíti előre-de a Te kőkorszakodból nem kell kimozdulni...

üdv:

Frédibéni

2021. márc. 17. 19:14
 12/44 anonim ***** válasza:
vagy mint a másfél tyúk páldája az egyik meggdöglik éhségében gazda -de átlagban mindenkinek másfél van ennyi a statisztika...női szoknya
2021. márc. 17. 19:15
 13/44 anonim ***** válasza:
IT szektorban dolgozom , de voltam raktáros is, 6 éves korom óta sportolok, nagyon el vagy tévedve angyalom. Észérveket nem tudtál felsorakoztatni, én számokat is írtam, tényeket, te pedig megsértődsz azon a tényen, hogy még a "sportok királynőjének" döntője sem érdekli a föld 99%-át. És ha már atlétika.. Annyit írtál , hogy "atlétikát és a királynőt"- hát ebből kellett volna kibogoznom, hogy te valami atlétika fan vagy, és hogy van aki úgy hívja az atlétikát, hogy a sportok királynője. A 100 méteres atlétika döntőt is csak 20 millióan nézték. Az infrastruktúrális fejlesztésekbe ne menjünk bele, konganak, szétrohadnak a sporközpontok amiket más országokban építettek erre a célra. Én értem, hogy van egy hobbid, csak elég drága lenne, ha mindenkiét finanszíroznánk.
2021. márc. 17. 20:29
 14/44 anonim ***** válasza:
Az a statisztika nem átlagszámítás volt... Oh my.. Hanem megkérdezik, hogy melyik a kedvenced (látom neked atlétikafétised van) , te így az atlétikát mondod, és oda kerülsz, nem a ping ponghoz. Van még valami esetleg..?
2021. márc. 17. 20:31
 15/44 anonim ***** válasza:

ba.szki 4événte rendes esetben rendezik a legtöbb magára valamennyit adó ember nézi nációtól független ezek nem staisztikai adatik kéne h legyenek hanem hazánk kiválóságainak!!!

bár itt rendezték vlna bármelyik 4ik évben amit a Momentum csinált-felért egy hazaárulással....

ennyi

2021. márc. 17. 21:30
 16/44 anonim ***** válasza:

hazánk kíválóságainak követése....-szerintem ha a jelenben ott vagy!és a versenyen követed őket az az igazi nem az hogy párat jobb esetben kattintva vmi celeb/bulvár adatot megtudsz esetleg valamelyik kíválóságról...erről szólt a sport-közvetítés és követés-hogy egy punnyadt puhány klasszikus sportban elérni nem sokat tudó(tehát ezeket a mai eredményeket-atlétika legtöbb esetbenmár a 50es 60as években elérték-produkálták)-fiataljaink vannak akik még az első dühöngőig elmenni nem tudnak akarnak nem ülnek kerékpárra szidják a tanárt szülőt ha esetleg heti 5!tesiórán részt kell venni...sajnos számomra azt szűrtem lenne-innen lesznek ilyen és hasonló antitalent csökevényes gondolatok-de hát tudjuk a Momentumban teli vannak celeb és egyébb orvosokkal kiknek számít inkább az egészségügy-tehát legyen jó sok beteg-ne egészségesebben felnövő generáció-tehát ne képernyőgeneráció!(mondom én;))) növekedjen fel

ez a gondolatom én személyesen így látom-ki aktívan minden egyes nagyobb olimpiai vb-nebn képernyőn keresztül a fotelbe szögezve a nemzetközi teljesítménytől lehidalva követem az eseményeket!:()

vége

2021. márc. 17. 21:36
 17/44 anonim ***** válasza:
"4événte rendes esetben rendezik a legtöbb magára valamennyit adó ember nézi " ismétlem, 308 eseményét nézik összesen 3,6 milliárdan. " amit a Momentum csinált" ... ó hát innen fúj a szél... Narancsbirka vagy.
2021. márc. 17. 21:37
 18/44 anonim ***** válasza:
Kr.u.2000(Sydney)től
2021. márc. 17. 21:38
 19/44 anonim ***** válasza:

oké baszki látom a narancsból a lényeget kihámoztad magozót esetleg adjak?!?;)))

üdv

2021. márc. 17. 21:38
 20/44 anonim ***** válasza:
Pont nem érdekel, hogy ki milyen karcsapással lubickolva lesz hanyadik. Nekem ő semmivel nem nagyobb ember, mint egy árufeltöltő. Semmi értelme. Az élsport és a látványsport pedig nem tömegsport, hanem egy szűk réteg szórakozása állami pénzen.
2021. márc. 17. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!