Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért vagyok ennyire gyenge...

Miért vagyok ennyire gyenge fekvenyomásban?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok.

106kg vagyok. 2 hónapja eszek kevesebbet a kalóriaszükségletemnél, tehát deficitben vagyok. Édesség, Cola stb 0. Kardiozok is és keményen eddzek.

Eddig 10,5 kg-ot sikerült ledobnom.

Erőemelő versenyző szeretnék lenni majd,de nagyon gyenge a fekvenyomásom.

Egy ismétléses max 62.5kg

5X10 40kiloval 5ször

Szerintetek nagyon gyenge? Szerintem igen!

Technikával lehet a baj, vagy fogadjam el, hogy soha nem leszek jó fekvenyomó? :(

Ha valakinek esetleg nagyon hosszú válasza van, vagy infó írhat dm-ben is.

Köszi mindenkinek! Pacsi!

2020. júl. 2. 21:33
 1/1 MadSeal ***** válasza:

Deficitben minden nehezebben megy, és lehet a fehérjeszükségleted sincs fedezve. (1,5-2g/kg, de diétában mehet a 2g/kg)

Kezdj bele egy kezdő erőprogramba (pl starting strength), de vagy 10%al alacsonyabb súllyal, mint amit a program ajánl kezdősúlynak.

Majd ha nem leszel deficitben, beindul az jobban, de kezdőként még ígyis kellene fejlődnöd.

2020. júl. 2. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!