Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lewis Hamilton vagy Jenson...

Lewis Hamilton vagy Jenson Button?

Figyelt kérdés

Szerinted?

pl.ki helyesebb?

ki jobb pilóta?

stb...

2010. júl. 28. 20:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Hamilton akkor is veszélyesen vezet. Ha nem Hamilton a hibás, akkor miért pont Hamilton keveredik, mindig ilyen helyzetekbe, ez egész mezőny őt akarja kilökni? nem hiszem...

Én nem azért mert sok előzést csinál, mert ott van Kobayashi, aki többet előz, lehetetlen helyeken és látványosan, de mégis minden futamon célba ért és egyet kivéve pontot is szerzett.

Hamilton ráadásul a gumikkal is nagyon rosszul bánik.

2011. jún. 27. 11:33
 22/30 anonim ***** válasza:

minden ökörséged megcáfoltam, mivel jössz? hamitlon akkoris veszélyesen vezet. mert ő előzik legtöbbet, legjobban és mert ilyen a stílusa.

ha már kobayashi. hamilton megkövezik a massa eset után, amikor koba egy kilökés után előzött. szabályosan? hogyne :)

2011. jún. 27. 11:43
 23/30 anonim válasza:
100%

Lehet kicsit elfogult vagyok, mivel én debütálása pillanatában szimpatizáltam Buttonnal( 4 éves voltam, tetszett az autója színe:), de azért leírom a véleményemet.

Nekem az égvilágon semmi bajom Hamiltonnal, sem emberileg, sem pilótailag( na meg persze nem ismerem személyesen-->azért jó lenne:) Fölöslegesek ezek a szócsaták amiket vívtok, mert úgyis mindenki a kedvencét védi. Másfelől teljesen más kategória a kettejük vezetési taktikája. Button, amolyan jól megfontolt "vén róka", higgadt stílusban vezet, és inkább taktikázik, spórol a gumikkal a kerékcserékkel, viszont néha (szerintem ez természetes, kíváncsi lennék ti veletek hogy na lenne, bár nem hiszem, hogy az ide kommentelők közül lesz valamelyikőnk is F1-es pilóta:)nála is felszökik az adrenalin, elvégre mégis egy verseny, amienk van tétje, ezért néha szabálytalankodik, de tekintve , azt, hogy mennyi ideje van már itt, hány futamot lenyomott, ebből hányban szabálytalankodott, azt hiszem az arányból nyugodtan levonhatjuk, hogy ő viszonylag egy Fair-play játékos.

Hamilton sokkal szenvedélyesebben, erőteljesebben, fiatalosabban (és igen valóban kicsit , ha lehet azt mondani "férfiasabban") vezet. Az ő mániája a gyorsaság, a becsvágy a győzni akaráshoz, a diadal és ezt, ha kell foggal, körömmel (jelen esetben jó pár szabálytalansággal) meg is szerzi többé kevésbé.Az ő taktikája is egészen egyedi, és egyfajta stílus. Véleményem szerint a "nagykutyák" , azért favorizálnak, nézik el jobban Button ballépéseit, mert őnála nem megszokottak az ilyenek. Hamiltonnál szinte mindig lehet számítani valami "turpisságra", viszont ezek nagy része igen veszélyes, és hiába sport a sport, ah valaki komolyan megsérülhet e miatt.

Na meg , ha tűrné a büntetést, és sz*rna rá egy nagyot (már bocsánat) és nem dumálna vissza, a nála azért mégiscsak "nagyobb" embereknek, pláne olyat, hogy "őt diszkriminálják csak mert fekete", lehet a versenybírák is megenyhülnének egy kicsit, és talán elnézőbbek lennének vele. Az ilyen húzás, beszólásai viszont szerintem csak olaj a tűzre, és a felbőszült versenybírók árgyús szemekkel lesik Hamilton, hogy mikor csinál valamit , ami miatt meg lehet büntetni. Ördögi kör. Mert az ő vezetéséhez hozzátartozik a veszély. Most vagy változtat egy kicsit a vezetési taktikáján, vagy próbálja kordában tartania személyes indulatait, vagy választ egy másik sportot. Ha egyiket sem teszi( amilyen meggondolatlan tud lenni) akkor ez továbbra is így fog menni. Na meg az is lehet, hogy Button, ilyen "csendes lélek", nem árt a légynek sem, nem , hogy beszólogasson, erősködjön. Hamiltont viszont vagy nagyon lehet szeretni vagy nagyon lehet utálni, nincs köztes út , ami viszont Buttonnál jelen van. És úgy tűnik mostanában Hamilton pechesebben jön ki ezekből a helyzetekből. Ennek ellenére mindkettejüket jó pilótának tartom, megérdemlik, hogy ott legyenek ahol, és a világbajnoki címüket sem a józsefvárosi piacon vették. A nagykutyák világába mi úgysem szólhatunk bele, viszont személy szerint választhatunk:

Választhatunk az anygalyi türelmű, higgadt precíz "jó fiú", és a szenvedélyes , vad, erőteljes "rossz fiú" közül. Nekem speciel Button szimpatikusabb, mint a csapattársa, de ez egyéni vélemény.

15/L

2011. aug. 1. 14:44
 24/30 anonim ***** válasza:
button
2011. szept. 13. 14:54
 25/30 anonim ***** válasza:
Button jobb pilóta...
2012. júl. 4. 18:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Hamilton messze, de nagyon messze jobb pilóta, mint Button. Hamilton is tud gumit spórolni, ez mellett még sokkal gyorsabb is, mint Button. Erről ennyit.
2012. júl. 8. 13:14
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.. ment a zöld :)
2012. júl. 9. 17:09
 28/30 anonim ***** válasza:
52%
Button még mindig jobb! ;)
2013. márc. 18. 18:15
 29/30 anonim ***** válasza:

Button egy vicc.

Hamiltonnak legalább van stílusa,nem sír mint sok más pilóta,agresszív és mégis gyors. És Button ? Gumikímélő,ennyi.

2013. márc. 18. 22:11
 30/30 anonim ***** válasza:
Majd meglátod hogy Button idén is veri Hamiltont ;)
2013. márc. 19. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!