Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Lewis Hamilton vagy Jenson...

Lewis Hamilton vagy Jenson Button?

Figyelt kérdés

Szerinted?

pl.ki helyesebb?

ki jobb pilóta?

stb...

2010. júl. 28. 20:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Mindenben Hamilton.:)
2010. júl. 29. 18:22
 12/30 A kérdező kommentje:

Kösszi a választ mindenkinek!

Amúgy szerintem is mindenben Hamilton, de Buttont is szeretem.

2010. júl. 30. 13:03
 13/30 anonim ***** válasza:
51%
Egyértelmű, hogy Lewis... Láttam, Istenem, láttam őt....Szeretlek <3
2010. aug. 3. 11:59
 14/30 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Látom te is Lewis fan vagy :D (énis) :D
2010. aug. 3. 22:55
 15/30 ArankaAry válasza:

Hamilton Hamilton Hamilton HamiltonHamilton Hamilton!!!!

jobb pilóta, mint Button és szerintem jobban is néz ki :L )

2011. máj. 8. 16:09
 16/30 anonim ***** válasza:

Mi ez a nagy Hamilton imádat? Már hogy lenne jobb? Nem képes megnyerni szabályosan egy futamot. Mindenkivel kib*szik, aztán ha meg akarják büntetni, azzal jön hogy ő feka és biztos azért büntetik mindig. Én bevonnám a licencszét, mert veszélyesen vezet.

Viszont Button a legjobb versenyző az élmenők között. Teljesen megérdemelte a vb cimet. Jól bánik a gumikkal, minden helyzetből képes előre jönni és nem idegbeteg mint a csapattársa. És nem vagyok Button fan egyáltalán.

2011. jún. 26. 12:11
 17/30 anonim ***** válasza:

button teljesen megérdemelte a VB-címet. aládugtak egy 1mp-el az mezőny fölött álló autót, azzal nyert. hamiltont szanaszét büntették, massa fujiban a mezőny végére kilökte egy DT-ért cserébe. dávid sándor szerint, amiket hamiltonnal 08-ban csinált a FIA, azok nem egyszeri tévedések, hanem sorozatgyilkosság. szerinted melyik VBcím ér többet?

hamilton nem tud szabályosan futamot nyerni? mikor nyert csalással? vagy mást mondok: melyik futama volt kevésbé korrekt, mint buttonod legszebb, legutolsó győzelme. Hamiltont felkente a falra, Alonsot kiütötte, úgy mint Hamilton Webbert, sőt Alo jobban meg is szívta. button mit kapott? ejnye-bejnye. hamilton mit kapott volna, ha nem esik ki? DT - ez 100% akkor ki a csalós?

2011. jún. 26. 14:51
 18/30 anonim ***** válasza:

Buttontól ez volt az egyetlen inkorrekt győzelem amit láttam. De Hamilton minden futamon összeakad valakivel. Webber-t hányszor kilökte már. Meg amikor megelőzet a Sefety Cart és csak egy áthajtást kapott maivel nagyon sokat nyert. Meg amikor kilökte Raikönen-t Spa-ba, úgy hogy levágta a kanyart. Ha az ott nem történik meg Raikkönen nem vesztett volna soha Spa-ba és úgy vonulhatott volna vissza. Meg amikor Hami simán nekiment hátulról a Boxban Raikkönen-nek Kanadában, hát akkor olyan ideges voltam mint még soha. Meg amit Alo-val művelt csapaton belül az nagyon sportszerütlen volt.

Button Kanadában valóban nem vezet szépen, de csak Alo miatt hibáztatom, mert Hamit már rég Dq-ztam volna Webber miatt.

Szóval 100 olyan esetet fel tudnák még sorolni ahol Hamilton elrontotta valakinek a versenyét. Button-nál viszont csak ez az egy verseny van.

2011. jún. 26. 16:25
 19/30 anonim ***** válasza:

De ettől még lehet szeretni Hamiltont. De én soha nem szerettem a túlsztárolt és beképzelt versenyzőket. Vettel is mit bámulta a másik kocsiját?

Ezért vagyok én Rosberg fan.

2011. jún. 26. 16:29
 20/30 anonim ***** válasza:

-Ez volt az egyetlen inkorrekt győzelme? Nos, talán. Az már más kérdés, hogy a maradék győzelmeinek 90%-a, egy 1mp-el a mezőny felett álló autóval volt. Gratuláljunk neki! :)

-Hamilton hányszor lökte ki Webbert? És Webber Hamiltont? Elárulom neked, ha csak a kettőjük csatáit nézzük, Hamilton kevesebbszer volt hibás, mint Webber. Pl amikor az utolsó körökben hátulról beledurrandott, és Hamilton kilökte a kavicságyba.

-Igen, Rajkót szabálytalanul előzte, de visszaengedte. Eddig okés, az utána következő dolgok relatívak, hogy magát az előnyt visszaadta-e. Valószínű nem, de ebbe ne menjünk bele. Megbüntették. És ki nyert? A 3. helyen vonatozó Massa! Gratuláljunk neki! Ja, és Kimi miért nem nyert? Mert felkente a palánkra, mint oly sokszor. Ha nem teszi, nyer.

-Kanada megmagyarázhatatlan, élete legamatőrebb hibája.

-Alóval mit csinált csapaton bellül? Elverte első évében a nagy Alonsót? Igen. Versenyzett? Igen. Alonso versenyzett? Nem. Nyávogott, sírt-rít, szidta a gumikat ahelyett, hogy befogta volna a száját, és vezet. Monacoig el volt nyomva Hamilton, utána kapott egyenlő feltételeket. Láthattad az eredményt. Ha Kínában aszfaltozott a boxutcai bukótér, most Ham 2x VB.:D

-Buttont csak Alo miatt hibáztatod? Most kivételesen elmegyek amellett, hogy a saját csapattársát és személyes kedvencem felkente a falra, de amellett már nem, hogy Hamilton diszkvalifikálnád ugyanazárt a manőverért, ami buttontól csak simán "nem volt szép". Most neked gratulálok, az objektivitás megtestesült alakjának.

-Hamilton versenyét szerinted nem rontották el még? De, ebben biztos vagyok, szerintem simán többen, mint ahány versenyt ő maga elrontott...

-Ha egy mérlegre tesszük, hogy mennyit nyert szabálytalansággal, illetve mennyi pontot vettek el tőle szabályos dolgokért, nagyon dől a mérleg, az utóbbi irányába.

2011. jún. 26. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!