Hamilton jobban megy szerintem. Agresszívabb. De Button meg a nagy gumikímélő, szóval ő is jól bánik a kocsival. Button a csapatfőnökük szerint helyesebb.:D (Egy kérdőív alapján kellett mindenkit pontorzni a csapatfőnököknek a pilótáikat. Gyorsaságról, ügyességrő, és playboy faktorról is.:D)
2010. júl. 28. 23:09
4/30 A kérdező kommentje:
Húúú utólsó azt a kérdőívet valahol megtudom nézni?(vagy le tudod írni?)
Am köszi mindenkinek!
1. és 2.:Hamilton mi? helyesebb vagy jobb pilóta?Vagy mindkettőre Hamilton a válasz és azért írtatok csak annyit hogy Hamilton? :D
Amúgy majd énis leíron a válaszokat!
2010. júl. 28. 23:18
5/30 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó pilóta, csak mindegyikük másban jó.
Hamilton agresszívebb, látványosabban vezet, tehát marketing-szempontból ő talán jobb.
Button nagyon stabil, szörnyen jól vezet, nagyon jól bánik a gumikkal, de nem túl látványos. DE eredményeket így is el lehet érni.
És szerintem is Button jobb pasi, pedig általában nálam a fekete bőrszín nyerő:P
2010. júl. 28. 23:26
6/30 anonim válasza:
Mindkettőre ő a válasz, ezért csak ennyit irtam.
2.
2010. júl. 28. 23:35
7/30 anonim válasza:
vezetés: talán Hamilton
pasi: egyértelműen Button
20/L
2010. júl. 29. 01:13
8/30 anonim válasza:
fiú vagyok tehát én csak vezetésre mondtam hogy hamilton.
2010. júl. 29. 09:46
9/30 anonim válasza:
Hamilton mindenben jobb button-nél. Ő a forma-1 istene.
2010. júl. 29. 09:50
10/30 anonim válasza:
Hamilton egyértelműen jobb, Button viszont versenytávon gumikímélőbb, és az ő stílusa itt sokat tud kamatozni. Ezt leszámítva Hamilton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!