Triatlonisták! Melyik a jobb megoldás rövid/olimpiai távú versenyen?
Most megyek életem első triatlonversenyére. És minap láttam a dechatlonban triatlonos mezt, elgondolkodtam hogy jó megoldás lenne a versenyre.
Tehát érdemes szerintetek beszerezni és akkor a depóban nem kell esetleg az öltözködéssel sokat bíbelődni? Mennyire kényelemesek ezek a különböző sportágak alatt? És ha érdemes venni akkor teljesen egyberészes (overáll) vagy külön alsó és felső a kényelmesebb?
Sprint és rövid távon mindenképp megéri a dressz. Nem kell az öltözéssel foglalkoznod, csak bringás cipő fel és már mehetsz. A patentos cipőt sokan előre ráteszik a pedálra és már tekerés közben bújnak bele.
A futócipő felvételénél időt lehet nyerni, ha a fűzője gumis és olyan húzókával lehet megszorítani, ami hátizsákok nyakán szokott lenni. Nem tudom hogy hívják, kis műanyag bújtató egy gombbal, rugó szorítja a cipőfűzőt benne.
Teljesen testhez áll a dressz. Mindhárom sportághoz jó. A pisilés nehezebb benne, de rövid és spint-távon még nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!