Hajritkítás vagy van valami jobb megoldás?
Az a helyzet, hogy a hajam valami szörnyen dús, csak a mellemig ér, és kicsit hullámos. Össze-vissza áll, kb mint egy oroszlánnak. Osztálytársaim azt mondták páran, hogy ritkítassam meg. Gondoltam hogy megnövesztem, és akkor lehúzza a súly vagy nem tudom, és akkor nem lesz ennyire katasztrofális..
Aztán utána olvastam a hajritkításnak, és elment tőle a kedvem, amikor megtudtam hogy hogyan is működik, meg amikor képeket néztem az eredményről. Senkit sem szeretnék megbántani, de nekem nem tetszik az a stílus. Szóval most teljesen tanácstalan vagyok. Ezt viszont már nem bírom ami most van. Van valami jó megoldás, amitől jobb lenne?
Dettó ugyanez van velem is megritkitattam nagyon nem lett jo tőle azt nem csinald, tisztára olyan lesz a vege mintha el lenne törve.Karácsonyra kaptam gőzős technikával működő hajvasalót(25-30ezer körül mozog az ára) ez egy Loreal Steampod hasonmás nekem hihetetlenül bevállt!! :)
A hajam nagyon szep puha fényes nem törik el ápoltnak néz ki, írok róla bővebben is ha érdekel írj nyugodtan privátba!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!