Mennyi szénhidrátot hasznosít a szervezet egy étkezés alkalmával? Nem találtam ezt sehol.
70 kb vagyok
1 hete edzek, eszek normálisan napi 8-9 szer
700gramm csirkemell(nyersen mérve)
2-2,5kg rizs(főzve mérve) naponta, és ez 9 fele osztva
+napi 1 feherjeturmix edzes után egy kis dextrozzal(szenhidrat50g adag)
Amennyit beviszel, annyit emészt meg, és hasznosít.
Nem értem pontosan, mire utal a kérdés.
Egyrészt messze feleslegesen sok 9 étkezésre szétosztani, bőven elég 4-5re (de ha neked így kényelmes, így sem rossz)
A fehérje is technikailag mind hasznosul, vagyis vagy izomba épül be, vagy energiaként felhasználódik. Csak nem lehet az egekbe vinni /étkezés, mert akkor nem mind fog abban az értelemben hasznosulni, hogy az izomba épül be. De az amúgy bőven 35g felett van, van akik napi 2 étkezéssel még megfelelően visznek be vagy 200g fehérjét.
Namármost ugye ez a fehérjeszintézis hasznosulás mizéria a chnál nem áll fenn, így még ilyen szempontból sincs limit. Szóval amennyi kalóriára éppen szükséged van a célod eléréséhez (ezt neked kell kitapasztalni) ahhoz mérten kell a cht is kimérni.
8-as
Egy ilyen oldalon, ha már regisztrált felhasználó vagy, illene értelmesen, hozzászólni-válaszolni, nem pedig trágár kifejezésekkel le hordani, hülyének beállítani az illetőt!
Ezzel csak magad minősíted, te boldogtalan stresszes idegbeteg ***...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!