Edzőteremben a férfiak számára miért nem lehet félmeztelenül lenni?
Volt rajtam egy nadrág, meg a trikó felül kibújtam és lelógattam a nadrágomra.
Erre jön a recepciós kb. 2 perc múlva, hogy vegyek fel felsőt, vagy el kell hagyjam a termet.
Teljesen kiakadtam, mi a franc bajuk van, már lassan izzadni sem lehet ???
Ráadásul akkor miért fizetek??
Kint van a házirend minden teremben. Ha nálatok nincs, vagy te nem tudod azt elolvasni akkor tessék:
- a teremben köteles vagy kulturáltan, a szabályok betartásával viselkedni
- a hasad-hátad fedő ruházatban megjelenni
- súlyokat elpakolni magad után
- nem utcai sportcipőt használni
- törölközőt használni
- a gumi felületekre nem pakolni súlyt, azokat használat után tisztán otthagyni a következő sporttársnak.
#3 miről beszélsz? Ez valami törvény vagy mi? Nálatok lehet ez a házirend de máshol az nem érvényes. Minden helyen más és más. Nincs olyan, hogy A HÁZIREND.
Nálunk simán lehet edzeni félmeztelenül, oda lehet b@ sz ni a súlyokat, lehet nyomatni a magnéziát. Mondjuk egy pincében van se ablak, se klíma, se recepciós pi cs @.
Én ebből csak a magnéziát nyomom, de a többi se zavar. Tudod miért? Mert én férfi vagyok nem hisztis pi cs @ mint a terembe járók jelentős része.
Mindent osszefoglalt
Amúgy ezt én se vágom, pláne hogy aki otthon edz, annak a 99%-a félmeztelenül szokott edzeni, szóval ne mondjátok hogy nem kényelmesebb!
De hát ez a szabály, rám is rám szóltak, háborogtam magamban aztán tudomásul vettem, ez van. De amúgy sznob baromság szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!