Ti szoktatok pénzbe edzeni ha elfogy a motiváció?
Figyelt kérdés
Mindenki bedob egy összeget, mondjuk 20 ezer forintot, nem sokat. Aztán ki tud többet húzni 100 kg-ba.2019. júl. 18. 21:43
1/7 anonim 

válasza:

Mi értelmesebben edzünk.egymast motiváljuk,nem pénzzel.
2/7 anonim 

válasza:

Nem motiváció kérdése, hogy ki mennyire erős, így nincs értelme ilyen jellegű fogadásoknak, hiszen látatlanul is megmondom, hogy ki fog nyerni.
3/7 anonim 

válasza:

nem sokat, 20ezer forintot? Én is teli vagyok, de nem szórnám ilyenekre a pénzt még havonta se, ha ezzel motiválod magad az nem normális.
4/7 anonim 

válasza:

Még nem próbáltam, megmondom őszintén eszembe se jutott, de jó ötletnek tartom. Ki fogjuk próbálni spanokkal.
5/7 anonim 

válasza:

Mint ahogy a 2. válaszoló írta, semmi értelme az egésznek, mert valószínűleg mindig ugyan az az ember fog nyerni. (Kivéve ha nagyon egy szinten vagy a barátaiddal, mind izomtömegben, mind erőben.) (De akkor meg az fog dönteni, hogy ki mennyit aludt, ki mit evett az nap illetve az edzés elött)
Egyébként meg full értelmetlen az egész, előbb utóbb mondanom sem kell hogy sérülés lesz az eredménye...
6/7 anonim 

válasza:

1 kemény sorozatért 20 ezer forint? 😂 Én meg még azthittem a királydinnye kivonat meg a hasonló baromságok a pénzszórás a testépítésben.
7/7 anonim 

válasza:

"NEM SOKAT," 20 EZER FORINTOT????
Te hol élsz?
a húszezres a legnagyobb cimlet a magyar pénzek között, és lehet, hogy a boltban sajnos nem sok mindent kapsz érte, de attól még elég sok pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!