1/6 anonim 

válasza:

Én úgy szoktam, hogy ha tényleg úgy érzem, megengedem magamnak hogy megpihenjek. Nem vagyok robot, nem versenyzek senkivel ha én úgy érzem hogy pihenésre van szükségem akkor nem emésztem magam,megadom magamnak azt a napot esetleg hetet.
Egyébként tegyél új dolgokat az edzésedbe. Mondjuk vegyél fel más pólót, próbálj ki más edzéstervet vagy nézegess motivációs videókat, nem tudni kinek mi segít.
3/6 anonim 

válasza:

Emlékezz vissza arra amikor elsőnek elkezdtél edzeni. És meglesz a motiváció.
4/6 anonim 

válasza:

Nem kell visszanyerned a motivációd, csak fogadd el, hogy a kifogásaid miatt egy elgyengült kis nyeszlett nyomi maradsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsónak igaza van ha nem edzek semmi nem lesz belőlem amit elterveztem irány edzeni holnaptól!
2019. máj. 12. 22:04
6/6 anonim 

válasza:

Körülményektől függ.
Mióta edzel ?
Milyen szinten állsz ? Étrend erő stb.
Van e valamilyen egyéb tényező ami hátráltatja az edzésed ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!