Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elszallt a motivaciom. Valami...

Elszallt a motivaciom. Valami tanacs?

Figyelt kérdés
Par hete mar ereztem, hogy nem ugy megy az edzes, faradt vagyok, gyengebbnek ereztem magam. Megfaztam, egy hetig nem mentem. Aztan kovetkezo heten meg mar lusta g*cinek erzem magam. Semmi motivacio nincs, ami elore vinne jelenleg. Kb. Vegig nyomtam ezt az evet, nyaron pihentem egy hetet es ennyi. Mit tanacsoltok?
2017. szept. 21. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Pihenés,kaja emelése,edzésterv váltása
2017. szept. 21. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom, hogy találj valami célt, legyen rövidtávú és hosszútávú is. Konkrét célokra gondolok, nem ilyenekre, hogy "jól akarok kinézni. Pl. bele akarsz guggolni 130ba. Legyen az akármi a lényeg a folytonis progresszió. Legyen az egy rep pr, vagy egy új maxolás rekord, akármi.
2017. szept. 21. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Majd meg lesz ott a motiváció ha szépen össze esel és elveszted a fizikumodat!

Ha mindent normálisan csináltál egy év alatt egész szép mennyiségű izomot lehet felszedni. Ha nem és csak hokizni jártál a terembe akkor nincs is mit veszteni nem a te sportod!

Én el sem tudnám képzelni azt, hogy újra össze esek! Ha egészségügyi problémád nincs, embereld meg magad a saját érdekedben! Mit kell lustálkodni? Buta vagy!? Jó lesz az neked hogy mindent elvesztesz amit kemény munkával felszedtél?

Alapvetően 16 éves koromig 110-kg-os dagadt állat voltam. Elkezdtem edzeni aztán 6 évvel ezelőtt 90 kiló voltam szárazon, 180 centihez. Ment az edzes ahogy kellett aztán elustultam.

Nem mentem edzeni majd a kaját is leszartam idővel. Rengeteg szabadidom lett. Mindig nézegettem a karomat és úgy voltam jó jó ez, még mindig átlag feletti.

Leépültem teljesen, vissza híztam.

Leakartam fogyni, de edzes és kaja nélkül. Egyszerűen kaloria mínuszban. Izomot nem volt mit veszteni, 105 kilóról 67 kiló lettem 3 hónap alatt. Bár ehhez az kellett hogy, napi egy csomag pufi rízs, víz és semmi más! 0 test mozgassal!!! Kibirtam, de szerettem volna újra izmos lenni.

Tehát tavaly decemberben újra elkezdtem. Egyszerű volt mert mindent tudtam amit kellett, most 83 kiló vagyok.

Nem éri meg kicsapongni ha jól akarsz kinézni és jól akarod magad érezni a bőrödben.

2017. szept. 21. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Érdekel némi motiváció? részleges hátizom (gerincmerevítő) szakadás miatt 1 évet ki kellett hagyom. ahogy 2 hónap után a tükörbe nézel, az majd motivál. de akkor más késő lesz. ha nem hajt semmi, hagyd abba. Engem az edzés érzése motivált, hogy edzésről edzésre jobb lehessek ,hogy sikerüljön 3 guggolás a 150 be, hogy én legyek a legjobb, a környezetemben, a pillantások a strandon, stb.
2017. szept. 22. 16:52
 5/8 anonim válasza:
Keress egy olyan sportot ami tényleg érdekel és nem csak az eredményével akarsz vagánykodni.
2017. szept. 22. 19:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Kicsit felrertettetek. Meg se fordult a fejembe hogy abba hagyjam. Kb 5-6 eve edzem, de ilyen meg nem volt hogy ennyire demotivalt legyek. 2 hete nem edzem, a forma nem sokat valtozott, csak az erzes, nem olyan kememy az izom, nem feszul stb. Szar erzes. De most valahogy ilyen korszaom van. Nem akarok mas sportot valasztani, csak tul mell ezen lendulni. Ez volt a kerdesem targya, hogy hogyan. Hatha volt mar valaki hasonlo cipoben.
2017. szept. 22. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben en a helyedben rovid idore, meg vissza all a kedv emelnek a kaja adagot, meg a vitamint, amig visszaal.. :D
2017. szept. 22. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
meg ha idod engedi, plussz par ora alvas.
2017. szept. 22. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!