Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzéstervet tudtok ajanlani?

Edzéstervet tudtok ajanlani?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy naponta 50 ilyen merdest feltesznek, bocsi, de valahogy eg,ikben sem talaltam valaszt.

Otthon szeretnék mozogni, volt mar sokszor hogy hasznaltam appokat, de azt olvastam, hogy tobb egymast koveto napon nem ajanlott ugyanarra az izomcsoportra dolgozni. Van barmi otletetek, hogy mi lenne jo hasra, illetve labra, fenekre, es hogy mikor mennyit kéne csinaljak belole? Azt sosem tudom, hogy miből mennyit, mikor ajánlott csinalni.

Nem akarok nagyon drasztikus valtozast, bombatestet meg kockákat, csak egy kicsit formában lenni, meg el is faradni edzes utan, es egy picit formasodni.

Most 174 cm es 58 kg vagyok, nem latom, hogy nagyon sok zsírfeleslegem lenne.

Terembe nincs túl sok lehetosegem menni, egy darab van a varos masik vegeben, es eleg drága a bérlet, sajnos.

18L

2019. júl. 14. 16:42
 1/1 anonim ***** válasza:
55%

Ime egy:

Hetfo: Bicepsz

Kedd:bicepsz

Szerda:dupla bicepsz

Csutortok: piheno

Pentek tripla bicepsz

Ezeket ha koveted, sokra viheted!

2019. júl. 15. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!