Milyen edzéstervet tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok most kezdtem el edzeni. Van itthon egy ilyen kis edző gép amin tudok edzeni( az edző gépen lehet hát, váll, mell, bicepsz, tricepsz és lábgyakorlatokat is végezni és lehet evezni is). Az volna a kérdésem hogy így kezdőnek milyen edzéstervet tudtok ajánlani? Nagyon kezdő vagyok és nem tudom először miből mennyit kellene csinálnom. Nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat!:)2017. júl. 26. 12:58
1/3 anonim válasza:
Lószart nem ér az a gép.ICF 5x5 vagy Starting strenght
2/3 Cortez70 válasza:
Ahogy az első írja, azt csináld.
3/3 anonim válasza:
Már kaptál választ a kérdésedre.Starting Strength vagy ICF 5*5,egyet válassz ki és keress rá a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!