Gépek nélkül tudnátok ajánlani fogyókúrás edzéstervet a menyasszonyomnak?
Én otthon 2 db egykaros súlyzóval szoktam edzeni, annyira, amennyire nekem elég is! Ezen felül gyógytornázom is ízületi gondok miatt.
Mostanában bevontam őt is a bemelegítéses gyakorlatokba és a gyógytornába, meg 1-2 súlyzós gyakorlatba (tárogatás, lórugás, hasprés, stb), de nem tudom, hogy - mégha kevés súllyal is csinálja - biztos jó-e ez fogyásra.
Olvastam a váltakozó intenzitású (karidó és erősítő) edzésről, de edzéstervet meg csak edzőtermire találtam. Otthon van esély jó fogyókúrás edzéstervre? (Vagy akár biciklizéssel)
Nem létezik fogyókúrás edzés... az edzés az edzés.
A táplálkozás határozza meg, hogy hízol e vagy fogysz.
Nem agyament koplalasrol van szo, hanem dietarol.
Emellett tobb helyen olvastam ezt:
Legjobb zsiregeto modszer a kardio es erosito edzes parositasa.
"Kardio edzés: ciklikusan változó aerob és anaerob edzéstartományokból álljon"
Na ehhez kernek edzestervet otthonra, mert a sulyzos edzes lenne az erosito, de kardiot kit tud itthon csinalni?
már mondtam, az edzés az edzés... nincs fogyasztó meg nem fogyasztó edzés... ha ilyet olvasol, azt hívják bullshit-nek...
megfelelő étrend mellett fogysz akkor is ha súlyzós edzel, meg akkor is, ha futsz, de még akkor is ha ping-pong-ozol, vagy sakkozol.
igaza van a válaszolóknak,a kaján múlik.
de ha ennyire kötöd az ebet a karóhoz,akkor testépítő oldalon nézz ki neki egy 1500 kalória körüli étrendet,azt tartsa be gramm pontosan és minden másnap kocogjon 50 percet,a közbeeső napokon meg a kézi súlyzóddal csináljon 10x15 serleg guggolást.
így lefogy,meg kemény lesz a feneke ha normálisan guggol,nem csak fel le áll a súlyzóval.
Az egyetlen tartható diétát itt találod.
https://www.youtube.com/watch?v=yGL17S915Us
Nem vagyok érdekelt a dologban, mielőtt azt hinnéd, csak mivel magam is közelítek 60-hoz, elég nagy rálátásom van a videóban is elhangzó múltbéli dolgokra. És nagyon sok mindent megmagyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!