Valaki segítene egy fogyókúrás étrendet összeállítani nekem ilyen edzés mellé?
Most még dolgozom, de jövőhéttől elkezdek haverommal kondiba járni. Ő nem tud étrendet csak edzéstervet írni.
Szeretnék októberre a lehető legtöbb zsírtól megszabadulni.
A súlyzós edzés mellé még heti 3x50perc futást is tervezek..
Azért szeretnék étrendet összeiratni, mert magamtól nem tartanám be a diétát.. Eddig nagyrészt ülő életmódot folytattam
Nekem ezt javasolta az edzőm:
Edzésnapokon:
Reggeli: banán turmix, fahéj mehet bele, vagy ha nem szereted turmixként akkor egy banán - elég erőt ad az edzéshez
Edzés után 30 percen belül - ilyenkor a szervezet nagyon jól beépíti a tápanyagokat: fehérje turmix és 3-4 szelet puffasztott rizs/kipróbálhatod a diétás gyümölcs rizst
Ebéd: csirkemell+rizs/zöldség
Uzsi: puffasztott rizs/abonett+csirkemell sonka/túró - ízlés szerint ízesítheted+paradicsom, paprika, uborka, ahogy szereted
Vacsi: csirkemell+zöldség
Pihenő napokon:
Reggeli: teljes kiörlésű zsemle+sonka/natúr joghurt+zabpehely (csak a natúr fajta)+gyümölcs ízésítéshez
Tízórai: gyümölcs rizs/puffasztott rizs+sonka
Ebéd: csirkemell+rizs/zöldség
Uzsi: abonett + főtt tojás
Vacsi: csirkemell + zöldség
csirke helyett lehet pulyka vagy lazac is
a vacsorát teheted kicsit későbbre, 8 óra körülre, mert elég sok idő telik el az utolsó és az első étkezés között, és nem jó a szervezetnek, ha több mint 12 órás "éhező" periódusok vannak
Gyümölcsök közül is inkább csak a fanyarabbakat: alma, egres, kiwi, amiknek nem annyira magas a cukor tartalmuk, a banán csak edzés előtt engedélyezett, hogy megadja az elegendő energiát.
Kevés sót használj és igyál sokat.
Köszönöm szépen a választ :D
Reggeli:Most úgy csinálom, hogy 3tojásos omlettet eszek egy paprikával, de csak egy sárgával.
Ebéd: Csirkemell+rizs
Vacsora: Zsírszegény túró egy fél vaníliás cukorral megszórva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!