Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ektomorfként milyen és mennyi...

Ektomorfként milyen és mennyi láb edzést javasoltok / tápkiegekkel?

Figyelt kérdés

Ektomorf vagyok 68 kg / 180 centi...

Heti 2x sportolok ami intenzíven edzi a felsőtestemet, ami már teljesen jó szálkás kezd lenni. Arra nem is edzenék külön már.

Viszont a combon borzasztóan vékony, szinte ropi vékony.

Az elején működhet heti 2x súlyzós láb edzéssel? (Esetleg futással kiegészítve, bár rövid távon az nem segítene tömeget növelni)

Melyik a leghatékonyabb?

Köszi!

Nem nagyon értek a testépítéshez, szóval laikus vagyok.

2019. júl. 13. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Alacsony ismetlés szám 6-8. Nagy súlyal ezalatt azt ertem hogy ami neked nagy súly es szabályossan megy a gyakorlat. Esetleg egy tömegnövelő. Kajarol annyit hogy az összeset es nem válogatsz.
2019. júl. 13. 18:44
 2/7 anonim válasza:
Powerbuilder e-book. Nagyon jó kis olvasmány.
2019. júl. 13. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
2019. júl. 13. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Tápkieget mit javasoltok? Tömegnövelő és/vagy fehérje számolás után?

Sokat eszek, de semmit se hízok tőle.

2019. júl. 14. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Amire te azt gondolod, hogy sok az pont kevés. Folosleges a tapkieg, vidd be rendes kajabol a makrokat es kész.
2019. júl. 14. 00:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Igazából most így belegondolva, max 70-75 kiló amit el akarnék érni, mert falmászáshoz és országúti bringához az a jó ha könnyű vagyok. Nem feltétlenül baj ha nem hízok (zsírtól)

Tehát inkább az lenne a cél, hogy rendes lábedzés mellett optimálisan fejlődjenek az izmaim és ne bontsam el.

2019. júl. 14. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 persze mert egy ekto arról híres, hogy be tudja vinni rendes kajából.
2019. júl. 14. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!