Kinevettek mert túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
174 kiló vagyok, fogyni akarok és terembe elmentem de feszélyeztetve éreztem magam, sokan bámultak, röhögtek és rossz volt az egész.2019. júl. 9. 13:35
5/8 anonim válasza:
Még koran van neked a teremre ilyen tulsullytal, kar befizetni, azert, mert még nagyon megerőltető lenne neked a mozgás, nem tenne jót az izületeknek. Kezd el dietazni,sétalj szabadban nagyon sokat. Később kevesebb túlsúllyal mehetsz.
7/8 anonim válasza:
Vagy kifogtad az egyetlen kondit tele barmokkal, vagy kamu. Sosem láttam még ilyet a 10+ év folyamatos kondizásom alatt. Persze, barmokat már igen, de max kis csapatban és azok is gyorsan le vannak állítva a többi ott eddző által.
8/8 anonim válasza:
Nyugi, koncentrálj a célodra és ne foglalkozz velük! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!