Full pattanásos lettem a fehérjétől, most mit csináljak? Megőrít
Figyelt kérdés
Elkezdtem porozni, meg fehérjebevitelem is megnőtt egy ideje, és a hátamon, arcomon sokkal több pattanásom lett. Szedek multi vitamint, eszek zöldséget, gyumolcsot is. 170-200g fehérjét tolok be egy nap kb. Designer eleg olcso 3500ft/0,5 kilo feherjet ittam. De most ez elfogyott es van új de az már tejsavó azthiszem, lehet megrosszabb lesz. 17 éves vagyok értem kamasz de mikor nem ettem ennyi feherjet es nem poroztam kozel sem volt ennyi, csak kicsi miteszerek. 2,3 litert iszok egy nap.2019. júl. 6. 23:50
24/25 anonim válasza:
Na végre 41 lettem, most már nem kevernek össze ezzel a tróll 42 vel
25/25 anonim válasza:
"tróll" XD
Senkit sem érdekel, hogy fájnak a tények kicsiny lelkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!