Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Full pattanásos lettem a...

Full pattanásos lettem a fehérjétől, most mit csináljak? Megőrít

Figyelt kérdés
Elkezdtem porozni, meg fehérjebevitelem is megnőtt egy ideje, és a hátamon, arcomon sokkal több pattanásom lett. Szedek multi vitamint, eszek zöldséget, gyumolcsot is. 170-200g fehérjét tolok be egy nap kb. Designer eleg olcso 3500ft/0,5 kilo feherjet ittam. De most ez elfogyott es van új de az már tejsavó azthiszem, lehet megrosszabb lesz. 17 éves vagyok értem kamasz de mikor nem ettem ennyi feherjet es nem poroztam kozel sem volt ennyi, csak kicsi miteszerek. 2,3 litert iszok egy nap.

2019. júl. 6. 23:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívd porozásnak mert irritáló. Azért pattogtál kell mert rossz minőségű fehérjét ittál, vagy pedig tejjel ittad. 170-200g meg fölösleges, ha csak nem 100kiló vagy.
2019. júl. 7. 00:03
 2/25 A kérdező kommentje:
81, 82 kozt stagnalok. Azt olvastam 2,5 tskg jo ha megvan egy nap. Most myprotein impact whey proteint fogok szedni. Eddig qnt light digest wheyt ittam. Mindig vízzel ittam, nem tejjel.
2019. júl. 7. 00:13
 3/25 A kérdező kommentje:
Ja és eddig hetek óta 2g tskgn voltam, most egy napja vittem fel 200ra, de 160al is kipatzogtam mint a szar.
2019. júl. 7. 00:15
 4/25 anonim ***** válasza:
73%
Ne is csodálkozz, mert az nagy bullshit hogy 2/tskg kell. 1.5már elég, de ha valamilyen oknál fogva nem, 1.7nél többet naturálba teljesen fölösleges, akár hiszed akár nem.
2019. júl. 7. 01:16
 5/25 anonim ***** válasza:

Főleg kezdőként 1.6g/ttkg körül már bőven meg lehet lenni, a natty max formáknak sem kell több 2g/ttkgnál.

A porokat nem ne idd, ha nem bírod, ilyen egyszerű. Egyáltalán nem létszükséglet, sőt, jobb is kajábóo fedezni.

2019. júl. 7. 01:20
 6/25 anonim ***** válasza:

*meg

*Kajából

2019. júl. 7. 01:22
 7/25 anonim ***** válasza:
Derítsd ki, nem vagy-e laktózérzékeny.
2019. júl. 7. 01:52
 8/25 anonim ***** válasza:
2.5g bőven a felső határ, elég 1.5g is. Nekem is ez volt a bajom, tejsavó koncentrátum-izolátum-hydrolizátum-tojásfehérje több márkától, mindegyiktől kipattogott (főleg) a hátam. Azóta javul mióta csak rendes kajából viszem be a fehérjét, de az okát máig nem tudom, tudtommal semmire nem vagyok érzékeny.
2019. júl. 7. 05:13
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelműen a porozástól van. Ne idd a fúvatóporokat, csak a marketing miatt veszik az emberek mert átnossa az agyukat. De nincs rá szükség! Max ennyit ér, hogy ragyás leszel. Semmi értelme.

Ha nekem nem hiszek kérdezd meg a háziorvosod, ő is ezt fogja mondani...

2019. júl. 7. 10:13
 10/25 anonim ***** válasza:
48%
Hagyd a francba a tejsavós fehérjeport, az okozza.
2019. júl. 7. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!