Milyen Súlyövet vásároljak?
Figyelt kérdés
Street Workout-ozok,és elkezdtem a weighted workout-ot,eddig táskával,(15kg max) csináltam,ami nem is volt kényelmes,de szeretnék mostmár venni súlyövet.
Kérdés,hogy milyen súlyövet válasszak? Mert sokféle van,van pl a decathlonba 5 ezerért egy súlyöv,de annak a pántja elvileg 100% Polipropilén,namost az nem tudom milyen anyagú,vagy milyen kényelmes,de majd nagy súlyokkal is szeretnék edzeni,de láttam már olyat is aminek a pántja ilyen gumis.Szóval kérhetek egy kis segítséget ez ügyben?Ha nektek van,milyen?Hol vettétek? Illetve ha már súlyok,tudnátok mondani pár boltot/oldalt ahol viszonylag olcsó súlyokat,súlytárcsákat lehet venni,mert a decathlonba pl egy sima 10-15kg os súlytárcsa,van 10-15 ezer,ami azért szerintem sok...
2019. júl. 3. 19:58
1/4 anonim 

válasza:

Én egy sima judo övvel megoldottam ezt a problémát, amit 200Ft-ért vettem egy használt ruhaboltban. Elég tartós darab, eddig 60kg volt a legnagyobb súly amire rákötöttem, de simán elbírta.
2/4 anonim 

válasza:

Én katonai fegyverszíjat használok, szóval a decathlonos is jó lesz.
3/4 anonim 

válasza:

Myprotein-es jó, nekem olyan van. Kényelmes és a lánc se hosszú rajta.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mc srácok! :)
2019. júl. 4. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!