Milyen fehérje port vásároljak kezdőként?
Sziasztok, nem rég kezdtem el a testépítést.
15 éves fiú vagyok. 165cm (elég alacsony) és 59-60kg. Lassan 2 hónapja edzem saját testsúlyos és súlyos edzéssel. És elég szépen fejlődök. Amikor csak tudom minden edzés után eszem natúr csirkemellet zöldséggel.
De van olyan amikor nem igazán tudok azt enni, ezért gondoltam hogy ilyenkor bedobnék 1 turmixot. Azt viszont nem tudom hogy mit is csináljak. Mit is kéne szednem? Milyen fehérjét? Egyenlőre tömeget növelek (Rendes étrenddel) aztán majd később a szálkásítás. De a lényeg, hogy milyen port is kéne vennem? (max 1 kilós kiszerelésben venném hiszem mint mondtam nem minden edzés után innám.) Köszönöm! :)
gyorsan elfogy ám az 1kg... + ha ízlik rá fogsz kattanni, és nassolás gyanánt is fogod inni.. ami nem is baj, mivel laktat.
+ nagy kiszerelésben az egységára lényegesen olcsóbb.
én mhn 100% whey pro-t veszek általában mindig, csokisat, 6kg 24000ft a muscleteam-nél.
de ha ragaszkodsz a kis kiszereléshez, akkor pl myprotein, ami a fehérjék között az olcsó kategóriát képviseli, 1kg-os kiszerelés 6000ft...
egyébként tejsavó fehérje, tojás fehérje, marha fehérje,
a szójás vackokat kerüld... van még olyan is, hogy borsó fehérje, az némileg jobb minőségű mint a szójás, viszont totálisan ihatatlanul gusztustalan íze van...
Szia!!Nemtudom mikor írtad ez a kérdésr de ha még nem jöttél rá akkor segítek:Nyilván a vékonnyabbak könnyebbeknek töb tövelőt kell szedniük hogy meg legyen egy bizonyos alkatuk!
A fehérje turmixot nagyon ajánlom mert telít,finom,és bár mesterséges úton lett elkészítve egy megbízható fehérje forrás,a te esetedben kevert fehérjét ajánlok(Protein Power,3000 ft)Vagy ojan fehérjét ami tömegnövelővel van keverve(Hyper Mass 3000 ft) majd ha meglessz a formád jöhetnek a 100%-os tejsavó,beff proteinek (100% whey protein,Nitro Pure stb )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!