Megéri fel tömegelnem?
14 hónapja edzek. És szeretnék fel tömegelni kb 90-91 kg-ra, utána ha úgy van leszálkásítanék max olyan 10-11 kg-t! mind ezt 1 év + 1-2 hónap alatt! Viszont gondolom 90 kg-sen lasabb lennék mindenben, ez alatt gondolok itt a futás,verekedés,kick box,stb ha leszálkásítanék 80-ra lehet akkor is az izom tömeg miatt?! Persze menne mellette kardió vagy aeróbb is. Gondolom az segítene, meg úgy szeretnék max 80 kg-ra szálkásítani, hogy a tzs-m az olyan 14-16 % legyen max. Ha megoldható. De jelenleg is vagyok 67,5 kg 175,5 cm magas és a tzs-m 9.6 % ezzel a testsúllyal, Illetve nem tudom, hogy 12-15 hónapon belűl fel tudok e menni + 23 kg-t :D?! De volt olyan nap,hogy megettem 3300 kalóriát kb és olyan 0,9-1 kg-t feljebb mentem! Na meg ehez a magasághoz mennyi lenne kb az ideális ezen kívűl gondolom nem 67,5 kg?!
Tróllok kíméljenek!
18F
(2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be, vétség: 2 év.
De vágod, hogy ez az ostoba ugyan ezt a történetet kiírja átlag heti egyszer? Megvaltoztat ezt azt benne és szépen mindig kiírja. Mert gyengeelméjű.
Sejtem amúgy ki ez a jómadár. Régebben is volt itt egy hirhedt alak, aki mint kiderült egy solti bentlakásos, mentálisan sérült fiataloknak fenntartott intézetből írogatott, szerintem ő lesz az csak új névvel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!