Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megéri visszamenni edzeni?

Megéri visszamenni edzeni?

Figyelt kérdés

Körülbelül 3 éve elkezdtem járni edzeni a terembe testépítés céljából.Jártam is rendszeresen edzeni, csak a nyarakat hagytam ki. Már eléggé jó eredményeket értem el, de sajnos amikor megint vége lett a nyárnak és lehetőségem lett volna menni edzeni nem mentem mivel már eléggé untam az egészet. Ezek után gondoltam arra hogy csinálok itthon valamiféle edzéseket, de ezek mostanra kevésnek bizonyultak (nem fejlődök tovább). Mostanra megint kedvet kaptam visszamenni a terembe de nemtudom hogy megéri-e megint annyit fizetni meg már csak 3 hónapig lesz lehetőségem járni.

Szerintetek kezdjem el újra?

2019. márc. 25. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyaron miert nem edzel?
2019. márc. 25. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi a célod az edzéssel? Ellenni valahogy a teremben és jobban kinézni mint az átlagember, vagy edzésprogrammal és étrenddel elérni valami kiemelkedőt?
2019. márc. 25. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd el újra. Inkább legyen kevés, mint semmi. Ráadásul ennyi idő alatt jó kajával és jó edzéssel lehet fejlődni, pláne, h nem vagy kezdő.

Nyarat kihagyod és folytatod tovább. Ennyivel is könnyebb lesz

2019. márc. 25. 14:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyáron nem vagyok terem közelben + dolgozom
2019. márc. 25. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted ha valaki dolgozik, megall az elet? Munka utan felulsz a bringara/buszra/vonatra vagy beulsz az autoba ss elmesz edzeni. Ilyen egyszeru... Ha ennyit nem vagy hajlando aldozni erte, nincs ertelme az egesznek.
2019. márc. 25. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Hagyd.
2019. márc. 25. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

Szóval nyáron dolgozol ezért nem tudsz kétnaponta másfél órát edzésre szánni. Meg nem tudod megéri-e kifizetni a kondi bérletet, miután meguntad az egészet.

Hagyd, soha semmi kiemelkedőt nem fogsz elérni ebben a sportban, ezzel a hozzáállással másban sem.

2019. márc. 25. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Dolgozol? :)

Én dolgozom, gyereket nevelek, háztartást vezetek 27eves nőként és mégis eljutok heti minimum 3alkalommal edzeni + 1x biciklizni... Vagy kora reggel, vagy délután vagy este.

Szóval ez aztán nem kifogás.

2019. márc. 26. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!