Megéri visszamenni edzeni?
Körülbelül 3 éve elkezdtem járni edzeni a terembe testépítés céljából.Jártam is rendszeresen edzeni, csak a nyarakat hagytam ki. Már eléggé jó eredményeket értem el, de sajnos amikor megint vége lett a nyárnak és lehetőségem lett volna menni edzeni nem mentem mivel már eléggé untam az egészet. Ezek után gondoltam arra hogy csinálok itthon valamiféle edzéseket, de ezek mostanra kevésnek bizonyultak (nem fejlődök tovább). Mostanra megint kedvet kaptam visszamenni a terembe de nemtudom hogy megéri-e megint annyit fizetni meg már csak 3 hónapig lesz lehetőségem járni.
Szerintetek kezdjem el újra?
Szerintem kezd el újra. Inkább legyen kevés, mint semmi. Ráadásul ennyi idő alatt jó kajával és jó edzéssel lehet fejlődni, pláne, h nem vagy kezdő.
Nyarat kihagyod és folytatod tovább. Ennyivel is könnyebb lesz
Szóval nyáron dolgozol ezért nem tudsz kétnaponta másfél órát edzésre szánni. Meg nem tudod megéri-e kifizetni a kondi bérletet, miután meguntad az egészet.
Hagyd, soha semmi kiemelkedőt nem fogsz elérni ebben a sportban, ezzel a hozzáállással másban sem.
Dolgozol? :)
Én dolgozom, gyereket nevelek, háztartást vezetek 27eves nőként és mégis eljutok heti minimum 3alkalommal edzeni + 1x biciklizni... Vagy kora reggel, vagy délután vagy este.
Szóval ez aztán nem kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!