14 hónapja edzek. És szeretnék fel tömegelni kb 90-91 kg-ra, utána ha úgy van leszálkásítanék max olyan 10-11 kg-t! mind ezt 1 év + 1-2 hónap alatt! Viszont gondolom 90 kg-sen lasabb lennék mindenben, ez alatt gondolok itt a futás,verekedés,kick box,stb ha leszálkásítanék 80-ra lehet akkor is az izom tömeg miatt?! Persze menne mellette kardió vagy aeróbb is. Gondolom az segítene, meg úgy szeretnék max 80 kg-ra szálkásítani, hogy a tzs-m az olyan 14-16 % legyen max. Ha megoldható. De jelenleg is vagyok 67,5 kg 175,5 cm magas és a tzs-m 9.6 % ezzel a testsúllyal, Illetve nem tudom, hogy 12-15 hónapon belűl fel tudok e menni + 23 kg-t :D?! De volt olyan nap,hogy megettem 3300 kalóriát kb és olyan 0,9-1 kg-t feljebb mentem! Na meg ehez a magasághoz mennyi lenne kb az ideális ezen kívűl gondolom nem 67,5 kg?!
Ne tömegelj ha csak nem versenyre készülsz, márpedig nem arra készülsz. Ha megakarod tartani egész évben a testzsírod és a gyorsaságod akkor ne tömegelj 91kilóra. Max havi 0.5kilót hízz, vagy ha nagyon nem zsírosodsz mehet a havi 1 is csak az már kb lehetetlen hogy tiszta izom lesz. A lényeg hogy kalóriatöblet nagyon kevés kell, 150-200+. Kicsit lassabban fog jönni az izom, de egész évben jól fogsz kinézni és nem fog össze vissza ingadozni a súlyod.
2019. júl. 2. 15:15
2/27 anonim válasza:
Na megint itt a hülyegyerek aki tized % pontosan tartja számon a tzs-t...
Ellenkezőleg, megint itt a 44%-os válaszoló! Aki mindenkibe bele köt, és ezt már más válaszolók is észre vették nem csak én!
2019. júl. 2. 16:00
6/27 A kérdező kommentje:
Ki is írtam, hogy tróllok kíméljenek, szóval takarod j máshová tróllkodni, 14 éves kis barátom :D!
2019. júl. 2. 16:07
7/27 anonim válasza:
Egyes válaszolónál a pont. A 44%-os meg menjen a p---ba! :)
2019. júl. 2. 16:23
8/27 anonim válasza:
Anyádnak írják olyan privát üzeneteket, hogy megkéselsz!
2019. júl. 2. 16:44
9/27 anonim válasza:
65 maradj szépen csendben!
2019. júl. 2. 16:45
10/27 anonim válasza:
Sajnos nagyon buta a kérdező. Ilyen az átlag gyakoris. Jó lenne valami szűrőt beiktatni a regisztráció során. Pl. Értelmi fogyatékosok ne regisztrálhassanak, akkor az ilyenek mint a kedves késelni akaró kérdező messzire elkerülnék az oldalt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!