Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan eehetnem el ezt a...

Hogyan eehetnem el ezt a format ill mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Kb 3 honapja valtottam életmódot, nem hasznalok feher lisztet egyáltalán csak magliszteket, elhagytam a cukrot helyette eritritet hasznalok, figyelek a kaloriakra max 1700kcal egy nap. Le is ment 3 kg, most vagyok 56kg es 168cm. Kardiozok heti 3 alkalommal, de azt vettem eszre, hogy a fenekem alatti narancsbor, kis zsirparna nem akar lejjebb menni, valamint a karom nem vekonyodik. A fogyast a hasamon es a derekamon vettem eddig csak eszre. Ez normalis dolog? Kerem, csak hozza értő személyek irjanak! Koszonom elore is! 28N
2019. jún. 29. 08:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahogy alkati tényező, hogy ki hova és milyen módon hízik, úgy a fogyási forma is. Nem tudod fókuszálni a fogyást. Nyilván a legkényesebb helyekről megy majd le a leglassabban, és a legvégén. Három hónap alatt 3 kiló amúgy nem olyan egetrengető eredmény, szóval van még mit csiszolni az étrendeden. A heti 1 kiló simán belefér, de legyen kéthetente 1.

Ne izgulj, még lemegy néhány kiló és már nem fog tudni máshonnan csak a kényesebb régiókról. Feltéve ha mellette rendesen edzel is.

2019. jún. 29. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Forma lemaradt.

És ez a diéta+kardió ideális módja annak hogy skinnyfat (alacsony izomtömeg, lógó zsírfelesleg) legyél.

Iktass be legalább heti 2 súlyzós edzést, kizárólag alapgyakorlatokkal.

2019. jún. 29. 15:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2019. júl. 1. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!