Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az akaraterővel lehetséges...

Az akaraterővel lehetséges áttörni a genetikai határainkat?

Figyelt kérdés

2019. jún. 29. 03:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem😔
2019. jún. 29. 06:01
 2/20 anonim ***** válasza:
35%
persze,ha az azt jelenti,hogy beszurod hozzá a megfelelő kémiai anyagokat
2019. jún. 29. 08:25
 3/20 anonim ***** válasza:
4%
Igen.
2019. jún. 29. 08:45
 4/20 anonim ***** válasza:
38%
Igen. Szerintem komoly akaraterő kell ahhoz hogy valaki önszántából szurkálja magát :)
2019. jún. 29. 09:05
 5/20 anonim válasza:
10%
Nem kell ide semmi csak sport meg megfelelő táplálkozás nézd meg Király L. Norbit.
2019. jún. 29. 09:08
 6/20 anonim ***** válasza:
Ki lehet tolni a naturál határ lehet jol kinézni atomul de ahoz penge etrend edzés kieg kell es pihenés. Engem mindenki koxosnak néz pedig maturál vagyok. Persze 2 meg 5 %os tzsd nem lesz de nem is kell az nem szép a való eletben. De akinek olyan a genetikája az lehet az is en nem akarnek annyira girnyo lenni a 10 15 közötti tökeletes elhető strndszezonra is jo
2019. jún. 29. 10:36
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább úgy mondanám, akaraterővel tudod megközelíteni a genetikai határaidat. Ahhoz hogy el is érd, az életed egyéb területeidet az edzésedhez kell igazítani. Gondolok itt arra, hogy nincs buli, nincs piálás, nincs túlórázás, nincs projektmunka, nincs vizsgára készülés, nincs mekizés, félrezabálás (nagyon ritkán, módjával), nincs egyéb késő estig vagy éjszakába nyúló tevékenységed, mondjuk úgy 3 évig biztosan.
2019. jún. 29. 10:38
 8/20 anonim ***** válasza:
#6 az lehet hogy jól nézel ki (másokhoz vagy a hobbikoxosokhoz képest), de a genetikai határaidhoz képest is jól nézel ki? Tőlem is rendszeresen megkérdezik, relatíve kevés zsírral közel 100kg vagyok, de a gentikai határaim még jóval odébb vannak. Ahhoz 10x ennyit kéne tenni, hogy meglegyen.
2019. jún. 29. 10:40
 9/20 A kérdező kommentje:
Ki dönti el,hogy hol vannak a határaim?Ehhez senkinek nincs joga
2019. jún. 29. 11:10
 10/20 anonim ***** válasza:
A genetikád, a génjeid, beléd van kódolva, hogy például menni izomtömeget tudsz felszedni, szerek nélkül.
2019. jún. 29. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!