Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hozzáértő testépítők, ti...

Hozzáértő testépítők, ti hogyan bírjátok ki nevetés vagy beszólás nélkül?

Figyelt kérdés

Járok egy terembe edzeni, az odajárók nagy része amatőr, rengeteg hibával edzenek(nem csak az amatőrök), rossz bemelegítés, bemelegítés hiánya, ízületgyilkos bemelegítés, rossz gyakorlat kivitelezés és folytathatnám reggelig.

Persze senki sem azért megy le, hogy oktassa az edzőtársát, meg ezekről süt az unszimpátia, így felesleges lenne segíteni nekik, ők jobban tudják.

Lehet ahova ti jártok nincs ennyi bénázó, de ti hogy bírjátok ki nevetés vagy beszólás nélkül (én köhögéssel leplezem a nevetést)?

2019. jún. 23. 22:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom en 2 eve jarok, de meg soha nem figyeltem senkit hogy hogyan csinalja a dolgait.

Kiveve a csajok segget ;)

2019. jún. 24. 08:12
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Telefonnal járok kondizni és felveszem az efféle mutatványokat. Beszólni eszembe sem jut érte és az arcába sem fogok röhögni. Viszont az igaz, hogy olykor nagyon is szórakoztat és csak az szab gátat a nevetésemnek, hogy ne bántsam meg. Mindazonáltal van már legalább egy youtube-nyi anyagom, csak egy teremből. Szerensére sok az ázsiai.
2019. jún. 24. 10:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudjatok miert vagytok rendkivul u szimpatikusak? (Hogy finoman fogalmazzak...) mert lekezelôek vagytok. Felsobbrendunek erzitek magatok?

Szerintem az a normalis hozzaallas es erzes hogy ha benazo amatort latsz akkor: egyreszt sajnalatot illene èrezni masreszt vagy segits neki kedvesen joindulatbol vagy ne bamuld. Ha idegesit akkor egyreszt ne kokszolj masreszt keress terapeutàt.

2019. jún. 24. 20:04
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
#12 Sunyi és jellemtelen viselkedés mások lekamerázása a hátuk mögött.
2019. jún. 25. 06:36
 15/20 A kérdező kommentje:

#13-as, nem csak amatőrökről van szó.

Hanem bekokszolt, proli, unintelligens emberekről, akik azt hiszik a koksztól ők a terem bikája és minden gyakorlatot szabálytalanul végeznek, még a bemelegítést is, mert ha "koksz van bennem, mindegy hogy edzek".

Visszakanyarodva a kezdőkre, akik az én környezetemben kezdők azoknak is hatalmas a pofájuk, egy edzőtársamnak szólt már be amatőr elég keményen, amikor segíteni akart neki, hogy az ő akárkijének az akárkije ilyen testépítő bajnok, "ne tudjad már jobban nála, mert ő mondta, hogy így kell", szóval a kezdők is beképzelt, segítséget nem elfogadó felsőbbrendű lények (legyen az a több tízezres edző cucc miatt vagy mert épp egy méregdrága Audival érkezett vagy mert az akárkijének az akárkije ilyen meg olyan testépítő bajnok).

Abba meg bele sem megyek amikor a full kezdő nem ismeri a terem etikettet és alapjáraton is bunkó és 3 gépet foglal úgy, hogy rögtön szuper szettben nyomja két gépen, de szuper szett ide vagy oda egy harmadik gépen azért pihen (és naná hogy a harmadik gépen/padon van a törölközője, azon amin nem eddz!!!).

2019. jún. 25. 23:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Ertem, ezek bunkok valoban de a kerdesben nem ez volt a lenyeg
2019. jún. 26. 09:24
 17/20 A kérdező kommentje:

Miért te idióta?

Kezdő nem lehet beképzelt???

A kettő nem zárja ki egymást...

2019. jún. 26. 21:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Azt hittem, ez egy komoly kérdés, de már látom, hogy nem az. Valaki, aki bunkózásról papol, aztán leidiótáz ismeretlenül és ok nélkül egy másik embert, nem igazán vehető komolyan.
2019. jún. 26. 22:14
 19/20 A kérdező kommentje:
Sajnálatos, hogy nem jutott eszedbe, hogy én bármit megtehetek...
2019. jún. 27. 03:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kisapám, joszivvel javasolnék neked egy pszicho dokit aki segit oldani a komplexusaid. Te a kerdesedben minden rosszul edzot kinevettél. Nem csak a nagykepu idiotakat. Tolem azt csinalsz amit akarsz lefosom, attol még nem leszel jo arc hogy az idiotakon rohogsz. En sem rohogok rajtad inkabb sajnallak. (Vagy inkabb a kornyezeted...)
2019. jún. 27. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!