Hogyan kell olyanokkal összebarátkozni akik nem kedvelnek szimplán rám nézésből?
Az osztályban beszólogat pár "kemény gyerek" ilyen "laza" arcok, azok akiknek nagy a szájuk, kiprovokálják a balhét, röhögnek mindenen, lógás, bulizás, cigizés, "lesz***om!" felfogásúak.
És engem nem kedvelnek, pedig 1 mondatot sem beszéltem velük. Röhögnek rajtam, cukkolnak, mindenért beszólnak. Ha csöndben ülök azon röhögnek, ha leejtem a tollam azon röhögnek, ha valakivel beszélgetek, akkor is feltünően röhögnek mögöttem.
Hogyan kell velük összebarátkozni? Nem akarom, hogy folyton piszkáljanak.
Az, hogy "hát szólj be nekik!" nem megy, ők 3 an vannak, védik egymást, röhögnek, én meg egyedül 3v1 felállásban lehetettlen beoltani őket!
Na, mit gondolsz, az ilyenek miért vannak mindig többen? Azért, igen. Mert félnek. Ha egyedül csinálnák, leszarnák őket.
Nem kell velük barátkozni, nem a te fajtád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!