Hogyan tudnám erősíteni, izmosítani a karom?
Edzés nélkül nem fog erősödni. Nem tudom mióta, mennyit és mekkora súlyokkal edzettél, de az izomépítés nem úgy néz ki, hogy ma edzek 10 percet és holnap már duplaakkorák az izmaim. Neten rengeteg edzős videó van, keress egyet ami tetszik és csináld heti 2-3x. Plusz egyél fehérjedús ételeket.
Egyébként a fekvőtámaszhoz egy összetett gyakorlat, ami nem csak a karizmokat dolgoztatja szóval nulla sporttal nem probléma ha nem megy belőle sok.
Keresgettem már a neten kedves első🙂 De mivel a bőség zavarában nem találtam meg a megfelelőt, ezért jöttem ide.
Kedves második: igen tudom, hogy nem 10 perc nem is ennyit edzek egy nap :D az étkezéssel nincs probléma
Ha csak a kart szeretnéd edzeni, akkor tricepsz, bicepsz gyakorlatokat keress, esetleg mellé még mehet váll és alkar edzés is, ha már ott vannak a szomszédban. De ez nyilván több hónapos folyamat és mellé fehérjedús étrend is kéne, hogy tudjon miből izom épülni.
De itt pl. videókkal is szemléltetve vannak a gyakorlatok:
Mivel kezdő vagy, ezért először mehet kisebb súlyokkal is nagyobb ismétlésszámmal, hogy hozzászokj, de a cél 6-10 közötti ismétlésszám elérése lenne és ebből 3-4 sorozatot lenyomni. A sorozatok közötti szünetben várd meg, hogy megnyugodjon a légzésed, így tudsz hatékonyan dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!