Miért van az h a karom nem fejlődik?
Privátban küldök képet, hátha úgy valakinek lenne értelmes véleménye,ide nem teszek ki, mert van pár érdekes alak itt. (tisztelet a kivételnek)
Tehát a karom világ életemben konyhás néni stílus volt, míg a testem egész jó, hiába figyelek nagyon a kajára és edzek súlyokkal, kardiozok,biciklizek. Egyszerűen a karom lötyög.
Tippek?
Nekem akkor nem fejlődött, mikor rengeteg plusz izolálgatós gyakorlatot csináltam. Most az evezés mellé még csinálok 2-3 széria kalapácsbicepszet akkora súllyal, hogy 5-6 ismétlést meg tudok csinálni, és máris szépen növöget. Ja és persze a kaja, makrók, kalória nagyon rendben van nálam.
Hátha bejön, de írhattál volna edzéstervet, hogy mit csinálsz
Igen, szokott.
Nem hiszem, mert pár éve jártam 4 évig terembe csak akkor én hülye a kajára nem figyeltem. Fejlődtem, de lehetett volna sokkal jobb is.
Viszont jól megtanitott az akkori edzőm az első 1 évben mindent. Voltak gyakorlatok pl csigan, amik nem mentek de akkor random másik edzos fiú vagy lány szólt h segít.
De most itthon edzek.
Vannak 1 kezes sulyzoim, fekpad és francia rudam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!