2 hét kihagyás után 35 perc oké? Normális hogy ilyen kevés? Ellipszis tréneren gondolom?
2 hetet kihagytam edzésben (vizsgák, tanulás mellette meló...)
Ellipszien edzem, 45-50-60 percet szoktam
2 perc bemelegítés + 35 perc edzés, 133-153 pulzuson.
25 éves lány vagyok.
MIndig sokat sétálok, lépcsőzök (ha tehetem sétálok, szeretek sétálni) takarítok sokat (tisztaságmániás vagyok) gondolom a takarítás is éget kcalt
de két hét intenzívebb kardióból kimaradt.
én ezt megérzem... nagyon...
35 percet bírtam... és 30 perc után leálltam volna, az 5 perc ráadás volt.
ez normális???
amikor heti 2X edzettem a 60-65 perc simán ment.
és nem lötyitempón, nem 1-2-3 fokozaton az ellipszisen ami sz*rt se ér sztem.
Hány kiló vagy?
Ami szerinted szart sem èr pont azzal kellett volna kezdeni, van egy olyan pulzus tartomány ami ègeti a zsírt de ha te túl magasra állítod mint most is mert nem birtad sokáig nem fogsz zsírt ègetni.
Alapból 30perc után indul be a zsírègetès èrdemes olyan fokozatra tenni amit tudsz tovább is csinálni mert hiába gondolod hogy semmit nem èr valójában az èr többet
Az hülyesèg, hogy nem èr semmit.
26kilót sikerült fogynom ès tornázni csak elliptikus trènerrrl tornáztam, jól megizzaszt mindig
5 egy óra ellipszisel egy átlagos testalkatú ember 600kcalt èget el
Persze, nem biciklizni kell az szart se èr
Nem lendületből megyek, mert olyan mintha állva bicikliznék ( nem használom a karokat, a fix fogozkodon lapaszkodom, mintha állva spinningelnék
Nem 1es vagy 2 vagy 3 fokozaton megy
Hanem 8-10, ha jobb napom van 10-13
A nok / csajok altalaban 1-3 fokozaton mennek
Az elhiszem hogy szart se ér
A pasik szoktak 7es felett menni
Csak keves pasi van rajt
Kb 18 fokozat tuti van lehet 20 is
7-10 kozott mar van ellenallasa
Tuti tobbet er a szobabiconal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!