20 perc kihagyás?
Figyelt kérdés
Épp az egyik haveromnál voltam. Egy iskolában laknak, nagyon szerény kis lakásuk van, nekem kifejezetten tetszik. Szal az történt, hogy a faterja bejött, mondtam magamban, amint megnéztem az órámat, mely 12:00-t mutatott, hogy 40 perc mulva mennem kell. Kiment a faterja, kicsit kockultunk, meg én egy kicsit gitároztam. Kb 20 perc telhetett el, megnéztem az órámat, 12:00 volt. Megnéztem a mobilomon, ott is 12 volt, majd szóltam a haveromnak, a gépén is 12:00 volt. Ő is így érzékelte. Ez a haverom akinél voltam, volt egy haverjánál, ugyanez megtörtént vele. Nagyon beszartam, plz mondja meg vki hogy mi ez!!!2011. nov. 23. 12:14
1/9 anonim válasza:
valószínűleg az óra amin nézted az időt megállt már legalább 12 órája
2/9 anonim válasza:
Jöttek az UFÓ-k és megállították az órát, de csak azért, hogy legalább 60 percet együtt tudjatok tölteni
3/9 anonim válasza:
Én is kérek a bélyegedből!
LSD rulez!
4/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy először elnézted az időt?
5/9 anonim válasza:
Velem is előfordul ez egyre többször... és nem értem. Elősőr féltem de aztán megszoktm
6/9 anonim válasza:
Velem is előfordult ilyen, pont a napokban. Azóta is értetlenül állok a történtek előtt.
7/9 anonim válasza:
Kár hogy velem még nem fordult elő ilyen :(
9/9 anonim válasza:
Velem is volt hasonló... ránéztem az órámra, 14:48 később, egy kávé után, kb.5 perc telt el, 14:46... most mondja valaki, hogy elnéztem a beltéri egység óráját... elindultam otthonról, már mentem kb 8-10 perce, 14:52... na ez a durva... most csak nem jár visszafelé a beltéri órája, meg áll meg a telefonomon az óra, aztán visszazökken normálisba.
de legalább nyertem némi időt... én úgy fogtam fel, hogy ez az idő akkor kellett nekem... NEM BÉLYEG, SEMMI CUCC, ÉS A KÁVÉ IS SPAROS!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!