Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha elkezdenék edzeni, és...

Ha elkezdenék edzeni, és szálkásitani le tudnám vinni a testzsírt könnyedén 13% kőrnyékére?

Figyelt kérdés
186 cm vagyok 96 kg. És a testzsír százalékom sajnos már 20% körűl van. És már 86 kg-sen sem voltam magammal meg elégedve. Pedig volt barátnőm is, még 2 hónapja. És most is tervezgetek egy lánnyal, viszont engem nem is érdekel más véleménye. Pedig még 88 kg-sen többen is mondták , hogy vékony vagyok. 91 kg-sen is még azt mondták , hogy nem vagyok nagydarab. És erre rá edzek , akkor jönni fognak csak úgy a csajok. De sajnos én saját magamnak nem tudom meg felelni. Pedig tavaly még focira is jártam. 13,7 % alá vagy az alá akarom vinni. Akkor már meg tudnék magammal elégedni, talán kockahasam is lehetne majd később. Csak sajnos én mezo-endo vagyok lehet kicsit jobban hajlok a mezo felé. Ezért nem is tudok zsírt leadni , de nem értem akkor miért nem amikor vagy 7 óráig nem eszek és mozgok?! Ha el kezdenék edzeni, kardiózni. Illetve csak fehérhúst,tojást,gyümőlcsöket,zőldségeket,zsírszegény túrót enni. És a napi 2500-2700 kalória bevitelemet , mondjuk 1900-2100-ra csökkenteni. Akkor meg lehet az álom forma?! Amúgy szerintem nekem olyan 81 -1-2 kg-re kéne le mennem?!

2019. jún. 13. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
nem
2019. jún. 13. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:

13% felett esélyed nincs a normális nőknél.

13.7% is sok. 13.00000% vagy az alatt kell lenni.

2019. jún. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!