Ti láttatok már valakit aki így csinálta a fekvenyomást? :D
Figyelt kérdés
Régebben voltam az egyik barátomnál és edzett amikircott voltam. A fekvenyomást úgy csinálta,hogy hanyatt feküdt a szőnyegre a két kezes súlyzó a kezében és úgy csinálta a nyomásokat. Szóval a fekvenyomást nem padon csinálta hanem hanyattfekve a lent a szőnyegen. Ennek voltvalami értelme vsgy hatása a mellizomra? :D#mellizom #Fekvenyomás foldon fekve
2019. jún. 12. 16:29
1/8 anonim válasza:
Úristen! Drámai!!!! Lelepleztél valamit!
Egyébként amikor ilyen kérdést kiír valaki akkor ki is szokta verni magára?
2/8 anonim válasza:
hogy ne lett volna! Ugyanúgy izomerőt fejt ki! Nem a súlytól nő a mellizom, hanem a konstans, vagy hirtelen terheléstől, illetve az intenzitástól! Amúgy a fekvőtámasz is fekvenyomás! Eltolod magadtól a földet (képletesen - mintha a saját súlyod 2/3-át emelnéd a padon) sőt ott még stabilizálsz is, míg a padon nem!
3/8 A kérdező kommentje:
Az miatt kerdeztem mert nem lattam még így senkit fekvenyomni és,hogy ennek volt-e így valami értelme.
1-es valaszolo te meg inkább ne írtal volna semmit.
2019. jún. 12. 16:52
4/8 anonim válasza:
"1-es valaszolo te meg inkább ne írtal volna semmit."
Inkább kis se írtad volna a kérdésed...
5/8 anonim válasza:
Láttam már ilyet, és van értelme.
7/8 anonim válasza:
Padlonyomas/floorpress a neve fekvenyomas felso reszet erositi. Tricepszet jobban edzi. Stan meg mell kozepso reszet.
Ha nehezebben megy a fekvenyomas felso resze mig a kezdo nyomas robbanekony es konnyu akkor erdemes csinalni
8/8 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja,ez az erőemelők kedvelt gyakorlata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!