Napi 1 kg csirkemelltol nem lesz bajom, ha a napi feherjeszuksegletet azzal akarom fedezni?
185 cm / 115 kg vagyok, szalkasodni szeretnek.
Illetve meg egy olyan kerdesem lenne, hogy napi 1 kg csirke az oke, akkor van ra valami trukk, hogy ne unjak ra idovel?

Én jelenleg 112,6kg vagyok eddig 26 kilót fogytam, hát öregem akárhogy fűszerezem a csirkét én már unom :D
Sőt napi 100-160grammnál többet nem birok letolni. Ugyhogy én használok fehérjeport is.

Nem csak csirke van a világon amiből napi szükségleted fedezni tudod. Nem kell leragadni csirkénél. egyél változatosan szemét mentessen.
Pl egy reggeli zabkása (persze saját készítésű és nem instant szemét) fehérjeporral igazán jó napindító, és a zab fehérjetartalmát is nyugodtan hozzáadhatod a napi szükséglethez, nem kell csak a húsokéra hagyatkozni.
Nyers szárítással érlelt (tehát adalékanyagmentes sonkák) bár ezek közül a jó minőségűek drágák is (a light sonkák akár 30 g/100 g fehérjét is tartalmaznak.
Sovány túró, halak, hal konzervek (saját lében).
Bármi egyéb más húsféle mértékkel
Fehérje por
Fehérje szelet

Ha a kalóriadeficitet tartod nyugodtan ehetsz zsírosabb húsokat is naponta egyszer( 2x), kell/szükséges a változatosság. Feltételezem hogy a köreted rizs (vagy más jó(bb) minőségiségű gabona pl árpagyöngy köles stb)/párolt-grillezett zöldség, akkor szinte kihívás elérni a napi "szüksége" zsírmennyiséget.
A halat meg tessék megszeretni :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!