Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 1 kg csirkemelltol nem...

Napi 1 kg csirkemelltol nem lesz bajom, ha a napi feherjeszuksegletet azzal akarom fedezni?

Figyelt kérdés

185 cm / 115 kg vagyok, szalkasodni szeretnek.

Illetve meg egy olyan kerdesem lenne, hogy napi 1 kg csirke az oke, akkor van ra valami trukk, hogy ne unjak ra idovel?

2019. jún. 5. 08:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg 112,6kg vagyok eddig 26 kilót fogytam, hát öregem akárhogy fűszerezem a csirkét én már unom :D

Sőt napi 100-160grammnál többet nem birok letolni. Ugyhogy én használok fehérjeport is.

2019. jún. 5. 09:37
 2/16 anonim ***** válasza:
Csirkét nem érdemes túltolni, nem akarod tudni, hogy milyen szerekkel kezelik őket.
2019. jún. 5. 09:39
 3/16 anonim ***** válasza:
De egyébként bajod nem lesz csak szerintem nem fogod tudni te sem így kivitelezni, minden egyes nap ennyi csirke hamar hányingered lesz tőle ha csak ezt eszed.
2019. jún. 5. 09:39
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor szabad csirkét enni ha házi. A bolti tele van ártalmas kemikáliákkal ami felhalmozódik a szervezetben...
2019. jún. 5. 10:07
 5/16 Mr.Q77 ***** válasza:

Nem csak csirke van a világon amiből napi szükségleted fedezni tudod. Nem kell leragadni csirkénél. egyél változatosan szemét mentessen.

Pl egy reggeli zabkása (persze saját készítésű és nem instant szemét) fehérjeporral igazán jó napindító, és a zab fehérjetartalmát is nyugodtan hozzáadhatod a napi szükséglethez, nem kell csak a húsokéra hagyatkozni.

Nyers szárítással érlelt (tehát adalékanyagmentes sonkák) bár ezek közül a jó minőségűek drágák is (a light sonkák akár 30 g/100 g fehérjét is tartalmaznak.

Sovány túró, halak, hal konzervek (saját lében).

Bármi egyéb más húsféle mértékkel

Fehérje por

Fehérje szelet

2019. jún. 5. 10:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Halat nagyon nem birom, szoval mindenkepp maradnek a sovany husoknal.
2019. jún. 5. 10:47
 7/16 Mr.Q77 ***** válasza:

Ha a kalóriadeficitet tartod nyugodtan ehetsz zsírosabb húsokat is naponta egyszer( 2x), kell/szükséges a változatosság. Feltételezem hogy a köreted rizs (vagy más jó(bb) minőségiségű gabona pl árpagyöngy köles stb)/párolt-grillezett zöldség, akkor szinte kihívás elérni a napi "szüksége" zsírmennyiséget.

A halat meg tessék megszeretni :)

2019. jún. 5. 11:07
 8/16 A kérdező kommentje:
22 ev alatt meg nem sikerult, de lehet, hogy adok neki egy eselyt :D
2019. jún. 5. 11:14
 9/16 anonim ***** válasza:
12%
A hal undorító
2019. jún. 5. 11:28
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
41%os, nem szándékozol javítani az átlagodon ahogy látom :D
2019. jún. 5. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!