Mennyi idő alatt tudnám kigyúrni magam ha heti 5alkalommal mennék kondiba olyan 1,5órákat és hogy mire érdemes odafigyelni?
Figyelt kérdés
Egyébként 18 vagyok 201centi 86kiló és 100fölött lenne a cél.
Válaszokat előre is köszi.
2019. jún. 4. 09:35
13/21 anonim válasza:
Egyik nyugtat masik kaloria bomba
14/21 A kérdező kommentje:
# 10/13-as köszi és kreatinból a pezsgőtabblettás a jó vagy inkább a kapszulás vagy mindegy?
2019. jún. 4. 20:39
15/21 anonim válasza:
Ha egész nap edzek akkor holnap utánra ki tudom magam gyúrni úgy hogy még nem láttam konditermet? de már mindent megvettem a biotechből.
Bakker ezeken kivagyok egy kis alázat a sporthoz am igen legalább 1 év.
16/21 anonim válasza:
100kg 2ev utan leszel ha nem szedsz fel zsirt
17/21 anonim válasza:
Heti 5 1,5-2 órás edzésekkel fogyni fogsz/túledzel. Legyen 3-4 az az 5 és 40-60 perc az 1,5-2 óra.
18/21 anonim válasza:
Heti 5 alkalom 1,5 órás edzésekkel?
Nagyon figyelj oda ne legyen egy izületi sérülés belőle.
Én beszívtam anno, hülyegyerek fejjel nyomtam 20 évesen mint az állat, aztán a könyököm és a bal vállal azóta is megemlegeti pedig évek óta küzdősportolok azóta a kondi helyett.
Tanulj más hibájából, nekem is úgy kellett volna.
19/21 anonim válasza:
Te is beszivtal?
Egyebbkent ha kezdo vagy a masfel ora sok. Illetve ha kesobb novelned kell az intezitast akkor mar mennyi lesz 2 ora?
20/21 anonim válasza:
Rácsesztem anno, ha így kevésbé félreérthető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!