Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért érdemes a calisthenics...

Miért érdemes a calisthenics (sajattestsulyos) és súlyzós edzest egyszerre csinalni?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam,hogy együtt jol kiegeszitik egymast. Miert?
2019. máj. 21. 08:03
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Nemerdemes
2019. máj. 21. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Teljesen felesleges súlyzós edzés mellé. Fordítva viszont jó lehet. Lábat például tuti nem tudod úgy megedzeni egy parkban mint a kondiban nagy súllyal.
2019. máj. 21. 08:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Amit érdemes átvenni calisthenics-bol az a tolodzkodas,huzodzkodas, labemeles?
2019. máj. 21. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Még esetleg a plank-ot is érdemes. Eléggé erősíti a hasfalat
2019. máj. 21. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Celtol fugg. Ha csak jo testet akarsz, akkor sulyzos edzes, ha szeretnel ugyan ugy toppon lenni muscle upba meg stb-be, akkor kell sajattestsulyos is.
2019. máj. 21. 09:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!
2019. máj. 21. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Böszmeség.

Én súly nélkül nem is állok neki húzódzkodni, mert ott lóghatnék egy órát. Úgy ahogy a tolódzkodásnak sincs értelme, minimum 30 kiló nehezék nélkül.

A plank is egy idő után már uncsi, muszáj előtte szétvárasztani a törzsem és a vállaim, hogy ne aludjak el közben.

A lábemelés mondjuk rajos gyakorlat.

A trollkodást félretéve én amondó vagyok, hogy egy idő után a plusz súly használata muszáj, hogy fejlődjön az ember. Mivel a mérlegeket nem fogod tudni megcsinálni pusztán gyakorlással, viszont a húzódzkodás jobban erősíthető némi bónusz nehezékkel. Röviden, jobban erősít 15 db súllyal, mint 35 anélkül. És ugyanígy a többinél.

Én rengeteget edzek stabilizátorokra és törzsre. Soha nem kellett próbálgatnom a zászlót, a hátulsó mérleget vagy épp a dragon flag-et egyszerűen ment elsőre.. Mert elég erőm volt hozzá. Azt ki tudja, ha nem előzte volna meg a próbát sok év kő kemény súlyzózása és egyéb edzése akkor lehet szenvedős lett volna.

2019. máj. 21. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!