Szerintetek gaz ha jegyzet fizettel megyek edzeni?
Figyelt kérdés
Feljegyeznem a sulyokat amiket hasznaltam?2019. máj. 30. 12:02
1/18 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Gyerek vagy, mi?
2/18 anonim válasza:
Edzőterembe edzeni jár az ember nem matekházit csinálni!
3/18 anonim válasza:
felesleges, nem ez fogja meghatározni szerintem a fejlődésed. úgy sem leszel mindig ugyan olyan erőszinten, hogy növelhesd a súlyokat vagy fejben nem leszel ott, kimarad egy edzés és már borul is fel az egész terved.. hallgass a testedre inkább. egyébként nem túl nehéz megjegyezni mennyivel nyomtál legutóbb. ne keverd össze a fekpadot az iskola paddal :D
4/18 anonim válasza:
Telefonban nyitni egy jegyzettombot, word fajlt vagy egy email piszkozatban nem egyszerubb? Egyebkent nem gaz, senkit sem fog zavarni.
6/18 anonim válasza:
Ha androidos telefonod van akkor erre a célra kb 78 darab app közül választhatsz...
7/18 A kérdező kommentje:
Mint pl? S9em van,az androidos
2019. máj. 30. 16:09
8/18 aikiboxer válasza:
Gáz vagy nem gáz, én azzal jártam régebben.
9/18 anonim válasza:
Minden okostelefonon van offline jegyzet alkalmazás, de ott van a böngészőből elérhető keep(PONT)google(PONT)com is például.
10/18 anonim válasza:
Írd be a google playbe hogy gym log. Annyira azért ez nem nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!