Mennyi ido alatt erhetem el a 150-160 kg guggolast ovel es sbd terdgumival?
Szerintem másfél év. Jellemzően az emberek ha nagyon odafigyelnek, naturál, megfelelő motivációval két év alatt megközelíthetik a plafont. Guggolásnál 2,5-3 a szorzó a felett már genetikai csoda vagy kamuzás.
A térdbandázs csak akkor segít, ha bizonytalan vagy, illetve bizonytalan a térd-stabilizátorod. Én az életemben nem használtam.
Az öv szintén akkor segít, ha gyenge a törzsizmod, a core izmaid. Lényegében a hasűri nyomást növeli azzal, hogy a törzsed keresztmetsztet növekedését behatárolja. Szóval az is csak biztonságot nyújt. Ha gyengék, edzetlenek a stabilizátoraid akkor mindkettő segíthet. De ez inkább ott fog látszódni, mikor érkezik a bizonytalanság. "Nem merek emelni, nagyon inogok, nem érzem, beugrál a térdem, nem bírom egyenesen tartani a törzsem, majd előredőlök közben, stb."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!