Ha nem helyesen csináljuk a guggolást, akkor valójában semmit sem ér, nem építi a fenék izmot?
Mozgást végzel,használod az izmaidat,miért ne lenne értelme.
Nyilván,hogy mennyire lesz jó az eredmény az függ a szabályosságtól.
Ha csak nem akarsz testépítő versenyen indulni,akkor nem kell félned.
Hogyne kéne félned, a rossz formakivitelezés növeli a sérülés kockázatát. Jó sz*r lehet az a személyi edző ha egy guggolást nem tud rendesen megtanítani.
Mi a gond a kivitelezésben? Előredőlsz, nem tudsz lemenni, hátradőlsz, fáj valahol valamid? Rengeteg problémaforrás lehet.
3# Nekem első gugolástól kezdve tökéletes formám volt.
Személyiedzővel tanultam meg én is. Előtte 30 percen át oktatott beszédben plusz egy kisebb kettlebellel magyarázta a dolgokat és pár súly nélküli feladattal.
Majd csak akkor mentük át a rúdhoz amikor minden tökéletesen elmodott, bemutatott és látta hogy normálisan megy.
Magyarul nem én vagyok a piszosul tehetséges, hanem jó szakembert fogtam ki...
Szóval ... "egyszerűen segítséggel is nagyon nehezen tudok kivitelezni 1 szakszerű gugolást" ... ha tényleg ez van, akkor váltanod kéne edzőt.
Azt remélem értitek, hogy valakinek hónapok kellenek, mire le tud egyáltalán guggolni. Ha nincs meg a mobilitás, akkor magyarázhatsz bármit, nem fog tudni leguggolni.
Ráadásul elég sokan utoljára a tesiórán guggoltak le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!