Miért vonzza a testépítés sport a gyenge értelmi képességű embereket?
Figyelt kérdés
Végigolvasom itt a kérdéseket és ez valami botrányos! Belenézek más sport kategóriák kérdéseibe és tök jó értelmes kérdések és válaszok vannak. De ez itt? Mint ha az állatkert majomházába bekötötték volna az internetet!
Hát mi folyik itt?!
2019. máj. 26. 10:01
1/23 anonim válasza:
Mit javasolsz, hova írjunk mi gyenge képességűek? Ezotéria, homo rovat?
Vagy a "Laci megvert de szeretem" rovatot?
2/23 anonim válasza:
Igen, neked a homo rovatba kellene.
3/23 anonim válasza:
Nem feltétlen mindenki hülye ott, de valóban sokan kompenzálásból járnak oda. Vagy mert alacsonyak, vagy mert tanulatlanok. Valamit meg csak fel kell mutatni, ha nőt akarnak.
4/23 A kérdező kommentje:
"Valamit meg csak fel kell mutatni, ha nőt akarnak."
De ennyitől nem lesz nőjük vagyis lehet de az is ugyan olyan szinten lesz mint ők...
2019. máj. 26. 10:32
5/23 anonim válasza:
#4: de nem is az a cel, hogy kvantumfizkarol beszelgessenek. Pont eggyel tobb p*najuk van mint a gyurmazos fiubak, ennyi eleg is.
7/23 anonim válasza:
Az folyik,hogy alacsony vagyok,de széles a vállam,nem teccik,haaa???
Figyelj,ez a sport így vagy úgy a kompenzálásról szól.Más kérdés,hogy ki mit kompenzál vele,hogyan viselkedik.
8/23 anonim válasza:
mindenki maga dönti el miért csinálja ezt a sportot én személyesen nem kompenzálni akarom magamat hanem szimplán csak szeretek edzeni és erősebb lenni és mi abba a baj ha jobban is nézek ki mellette egészséges is vagyok? Egy férfi így van bekódolva hogy szeressen sportolni edzeni és erősebbnek érezni magát "alfa hímként" Az hogy van pár gyenge elméjű az mindenhol van ne vedd azokat komolyan azt annyi. Úgy se fognak nagyobb szintet elérni ha csak nem használnak egyébb szereket szóval csak hülyeséget beszélnek. Részemről ennyi.
9/23 Lazy Lover válasza:
Mert van itt 1-2 troll aki itt tölti a szánalmas idejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!