16 éves fiú vagyok, nagyon vézna vagyok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok, és 53 kg. Keskeny vállaim, pálcika lábaim vannak. Semmi izom nincs rajtam. Mit egyek, mit edzek(lehetőleg otthon). Van egy kétkezes súlyzóm, és kb. ennyi eszközöm van. Meg ugye a saját testtömegem. Előre is köszönöm2019. máj. 11. 13:49
13/16 Andi80018 válasza:
3-3,5 g kell, ha tömegel,nem szálkásít. Semmi szálkásításról nem beszélt senki.
14/16 anonim válasza:
első körben sztem ki kéne vizsgáltatnod magad, hogy nem vagy-e glutén- ,tejérzékeny, vagy nincs-e bélgyulladásod, és emiatt nem szívódnak fel tápanyagok rendesen, mielőtt még nekiállnál brutális mennyiségű proteint enni (ami nem tesz jót a gyulladásnak), vagy jumbot, meg többi rendkívül hasznos tanács.
nagyon sok "hízni nem tudó, genetikailag vékony" embernek van vmilyen ételérzékenysége.
nagyon sok "genetik
15/16 anonim válasza:
na véletlenül entert nyomtam. naszóval az ide írók bizonyára értenek vmennyire testépítéshez, de a biológiához, táplálkozáshoz nem igazán, így ha teljesen rendben van az emésztésed, akkro kezd csak tömegelni.
16/16 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Annyiban egészíteném ki, hogy lehet bélférgesség is az oka annak, hogy vékony vagy. Egy székletvizsgálatot kéne kérni a háziorvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!