Vézna ember sosem lesz szép izmos?
Hogy mi legyen a célod, azt rajtad kívül senki más nem fogja tudni megmondani. Hogy megmutasd nekik, az már lehet egy cél, de valójában magadért kéne csinálni és nem másokért. Hidd el, hogy nem fontos, hogy izmos legyél.
Az életben nem leszel semmivel sem több vagy jobb másoknál. Szóval csak akkor csináld ha örömöt okoz maga az edzés.
Engem nem érdekel más véleménye, az se nagyon hogy hogy nézek ki, csak hogy mekkora súlyt bírok megmozgatni.
Véznán is ugyanúgy lehetsz izmos, csak sokat kell enni.
Ez butaság. Véznának alapból könnyebb izmosodni, mint egy zsírosabbnak, hisz nem kell előbb (vagy utóbb vagy mindkettő) leszálkásítani :D
Ha olyan vézna, hogy nem tud eleget enni, nos, igen, akkor gondok lehetnek.
Ha úgy vézna, hogy nem jön rá zsír, akkor szerencsés, mert izom szinte tuti, hogy jönni fog, ha teljesíti a feltételeket, izom és zsír nem vagy alig.
A leírásod alapján megvan a célod s teszel érte, ez príma. Hogy mit hoz a jövő, mit tudsz elérni, azt majd meglátod, de hogy ne fejlődj sokat, ha nem rontasz el valamit nagyon (edzés, pihenés, étkezés, kitartás terén), azt nehezen tudom elképzelni.
Mi az, hogy nem fogsz jól kinézni izmosan? Mindenki jobban néz ki izmosan, mint ványadtan. A genetika köt minket, nem mindenki lesz ugyanolyan szép, szimmetrikus meg minden, de ezzel nem tudunk mit csinálni. Azzal kell dolgoznunk, amilyen anyagot kaptunk.
Nekem az lenne a cél, hogy erősebb legyek, izmosabb, jobb ellenállóképességű meg ilyenek. A "majd én megmutatom" se egy rossz motiváció, de azért engem saját magam jobban érdekel, mint mások, hozzá nem értők véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!